yana_arthur
yana_arthur
Новачок
Відгуки yana_arthur
Коментарі yana_arthur
Отримано лайків
0 Like
yana_arthur

Швидко та просто

Моя мама завжди готує вареня з додаванням великої кількості цукру. Тому я здивувалась, коли прочитала в способі приготування, що для варення з Желфіксом потрібно не так і багато. Тому я вирішила протестувати,той Желфікс, де цукру потрібно найменше, 3:1. Вирішила робити малинове варення) Приготування варення зайняло дуже мало часу, я мабуть більше мила малину та стерилізувала банки ніж варила варення) Dr.Oetker зекономили не лише цукор, а й час. Це дуже зручно, особливо для господинь у яких є маленькі діти, або які готують варення на всю зиму та на велику родину. Варення і справді виявилось дуже смачним. Дуже схоже на джем, або навіть на мармелад. Із решти зразків вирішила зробити джем, малину та полуницю перетру щоб не лишилось кісточок, буде дуже схоже на мармелад. Окремо хочу подякувати за аксесуари) Тепер баночки виглядають дуже мило та чекають зимових вечорів)
У відгука 0 коментарів
yana_arthur

Смачні десерти

Я дуже щаслива, що тестую новинки від Dr.Oetker) Перше, що я протестувала це Желе для тортів. Зробила тортик з персиками, залила желе, та прикрасила перлинками також цієї фірми. Желе дуже смачне, швидко застигло, 30 хв в холодильнику та тортик готовий) Сподобалось що воно не дуже солодке, бо тортик робила з печива, тому зайвого цукру не треба. Це справді зручно, просто заливаєш фрукти желешкою і готово, коли гості приїздять неочікувано, дуже виручить господиню. Але є одне "але"... Є комочки, які не розтворюються, я навіть спеціально зробила окремо, щоб подивитись мождиво я щось не правильно зробила, але все як в інструкції, а комочки є.
Друге що я протестувала, це Збитий десерт. І це просто відкриття, 15 хвилин і десерт готовий. На смак мені нагадало морозиво яке розтануло, неймовірно смачно. Я готувала як окремий десерт та прикрашала фруктами. Виглядає дуже гарно, а їсти одне задоволення. Найголовніший плюс це швидкість приготування. Фірма Dr. Oetker одна з моїх улюблених фірм, я купую майже всю продукцію для випічки і завжди задоволена, тому завжди рекомендую своїм подругам.
У відгука 0 коментарів