Oksana1106
Oksana1106
Знавець
Відгуки Oksana1106
Коментарі Oksana1106
Отримано лайків
6 Like
Oksana1106

Супер!

Дуже хочу спробувати даннний гель на тестування.
Цікава новинка, люблю використовувати для прання гелі.

Цікавоякіаромати у гелів і звичайно якістьпрання))
У відгука 1 коментар
Oksana1106

Три тижні тестування

Час швидко летить, а відповідно і пігулки Альфлорекс закінчуються.
Самопочуття прекрасне, за час тестування 1 раз були проблеми з похідом в туалет, але все налагодилося без будь-яких інших ліків.
Зменшило здуття кишечника, покращилася моторика.
Дуже рада, що можу на собі перевірити дію препарату. Звичайно найкраще результати тестування були б видно після повного обстеження у профільного лікаря, та нажаль в зв'язку з карантину це трохи складно.
У відгука 0 коментарів
Oksana1106

Другий тиждень тестування

Добігає другий тиждень тестування дієтичної добавки Альфлорекс. Час швидко летить... Знову повторюся в тому, що мені дуже зручна форма прийому - 1 капсула на добу. Незнаю чи всі звернули увагу, що пігулку потрібно запивати склянкою води. Також виробник попереджає про можливі зміни в роботі кишечника протягом перших тижнів прийому Альфлорекс, особисто в себе критичних змін не помітила, а ось приємно, що раніше мене турбувала відрижка навіть на голодний шлунок, останніх два тижні я про неї забула. Випорожнення регулярні, а це вже радує, бо маю певні проблеми. Чесно кажучи щодо ціни даного препарату, то вона трохи зависока, хотілося б більш демократичнішої ціни. Продовжую тестування. Всім бажаю не хворіти, а якщо і щось приймати, то тільки для профілактики:)
У відгука 0 коментарів
Oksana1106

Знайомство з Альфлорекс

Вчора отримала дієтичну добавку Альфлорекс на тестування і зразу після ознайомлення розпочала прийом. В зручній упаковці 30 капсул, дуже порадувало те, що 1 капсула в день приймається. Я не дуже люблю приймати ліки і коли потрібно тричі і більше разів на день приймати, буває забуваю і результат тоді не дуже тішить. А тут все зручно, 1 раз в день на 30 днів, цілий комплекс щоб покращити роботу кишечника. Альфлорекс це дієтична добавка, що містить Біфідобактеріум інфантіс. В упаковці є інструкція з використання. А ще на упаковці наголошується, що дієтична добавка не є заміною здорового харчування та способу життя)).
У відгука 0 коментарів
Oksana1106

Приймаю участь!

Дуже рада що беру участь у тестуванні.
Сьогодні прийшло повідомлення з нової пошти про посилку. Завтра заберу і ознайомилися з інструкцією.
Це моє перше тестування тому дуже хочеться зробити все правильно.
А ще хочу щоб покращився стан кишечника, бо нещодавно перенесла стресові ситуації, які негативно вплинули.
У відгука 2 коментарі