MamaVika
MamaVika
Знавець
Відгуки MamaVika
Коментарі MamaVika
Отримано лайків
1 Like
Бактобліс
03:43 23.12.2021
MamaVika

Бактобліс - 2й етап

Настав час підбиття підсумків після другого етапу тестування пробіотика Бактобліс.
Донька (3 рочки) справно пропила весь курс з 30 таблеток, кожного вечора перед сном методом розсмоктування. Смак дитині сподобався, не викликає відрази як інші препарати, що є плюсом для сімей з дітками.
На жаль нам пробіотик не допоміг оминути хвороби, адже захворіли ми майже одразу на 1-му етапі тестування, та так само на 2-му етапі. Нам Бактобліс не допоміг оздоровитися, та не полегшив перебіг хвороби ( температура при ГРВІ доходила до 39,2 градусів). Мені шкода, але я не можу рекомендувати Бактобліс .

#naprobuua # naprobu_відгуки #naprobu_Бактобліс # Бактобліс
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
00:58 28.08.2021
MamaVika

Бактобліс 1-й результат

Прийшов час поділитися з Вами результатами нашого тестування. Тестування проходила моя 3-х річна донька, яка активно відвідує дитячий садочок. З дозволу нашого лікаря почали приймати пробіотик.
Отже результати:
Плюси:
- Дитині сподобався полуничний смак!
- Донька навчилася розсмоктувати таблетки.
- Дитина сама нагадувала про прийом пробіотика.
Нажаль в нашому випадку є і мінус :
- Наприкінці прийому пробіотика Бактобліс донечка захворіла на ГРВІ. Перебіг хвороби Бактобліс для нас нажаль не полегшив(((.
Сподіваюсь, що 2-й етап тестування пройде для нас більш вдало!

#naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_Бактобліс #Бактобліс
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
19:59 01.08.2021
MamaVika

Знайомство з Бактобліс

Дуже рада протестувати новий пробіотик для ротової порожнини. В набір для тестування входить три упаковки по 10 таблеток та розмальовка для малечі. Пробіотик необхідно зберігати в холодильнику, про що мене одразу ж попередив курьєр. Дуже хочу захистити від лікарняних свою донечку ( 3 рочки) у період ходіння до дит. садочку, а тому для того щоб дитинка не захворіла , для профілактики, сміливо починаємо прийом пробіотика!!!
#naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_Бактобліс #Бактобліс
У відгука 0 коментарів
MamaVika

Кулінаримо з Dr. Oetker

Дуже радію, що мене вибрали для тестування продукції Dr. Oetker. Кулінарити дуже люблю, а отже і тестувала із задоволенням 🙌 .
Цього разу готувала муссовий торт. До бісквіту додала розпушувач Dr. Oetker, ванільний цукор. До ягідного муссу застосувала желатин. Доречі робота желатину вражає, набрякає моментально, після додавання до муссу за короткий час 30-60 хвилин і вже рідина перетворюється на суфле, з іншими марками ставила на застигання на всю ніч.
Однозначно тестуванням задоволена і раджу тепер всім продукцію Dr. Oetker !!! 😍💕🤩
#naprobuua #naprobuua_Dr.Oetker #Dr.Oetker #naprobuua_відгуки
У відгука 0 коментарів
MamaVika

Тестуємо продукцію Dr. Oetker

Ось і настав мій черед описувати тестування продукції Dr. Oetker на прикладі паски. При випіканні пасок з надісланного набору при приготуванні застосувала ванільний сахар, дріжжі, розпушувач, ароматизатор ванільний, цукрову пудру та звісно ж цукрові прикраси.
Опишу більш детально :
- Ароматизаторами раніше не користувалась, тепер змінила думку, бо запах такий стояв, що з`їсти хотілося паски ще коли тільки тісто замішувалося 😊.
- Дріжжі використовувала згідно з інструкцією - 1 пакетик на 0,5кг муки. Паски добре підійшли. Давала тісту підійти тричі. 👍
- Роботою розпушувача та ванільного цукру залишилась задоволена. Ванільний цукор гарно пахне, викликає позитивні емоції. Розпушувач зробив мої пасочки більш пухкими.
- Цукрова пудра зробила мою глазур не просто красивою, а ще й неймовірно пахучою, так як вдома є маленька дитина, то паски швидко залишились без верхівок. 🤤🤤🤤.
- Прикраси перетворили паски на кулінарні шедеври 👌.
Однозначно буду користуватися продукцією Dr. Oetker !!!
У відгука 0 коментарів