valeriyaaa
valeriyaaa
Знавець
Відгуки valeriyaaa
Коментарі valeriyaaa
Отримано лайків
6 Like
valeriyaaa

Нічні підгузки-трусики Pampers Pants «Разом ми робимо світ дітей кращим»

Я вам маю зізнатися...я жертва маркетингу!

Обожнюю пробувати новинки у різних сферах,і ось як же мені пощастило що є проект @naprobu.ua ,з яким ми вже другий раз тестуємо щось новеньке.Цього разу пощастило найменшому моєму експерту і вона тестувала нічні підгузки-трусики Pampers.Коли сказала чоловіку:"Ура,нас обрали для тестування підгузків,скоро нам пришлють їх на тестування!",на що мій Юра каже:"Ну-ну,ти особливо не радій штуки 4 пришлють!?"Іііі,яке ж було моє і його здивування коли на пошті видали велику коробку,на фото Каролінка тримає вже не зовсім повну.Нам прислали 2 пачки нічних підгузків-трусиків Pampers night pants, дитячі вологі серветки Pampers для гігієни в дорозі-2 пачки, дитячі вологі серветки Pampers sensitive-2 пачки,і супер бонус для друзів підгузки трусики pants maxi-8 упаковок по 2 штуки в кожній,милу книжку "читаємо з памперсів" про важливість читати дітям книжки з моменту як вони ще у мами в животику.
Як мама трьох дітей, перепробували з малечею ми різні торгові марки.Підгузки-трусики це моя велика любов,бо коли немовлятко підростає і так дригає ногами що ті що танцюють чечьотку відпочивають)))На допомогу "приходять" підгузки-трусики! Чесно, особливої різниці між нічними і звичайними трусиками Pampers я не помітила.Чудова широка резинка по всьому периметру підгузка,не здавлює животик і при цьому з підгузка нічого не витікає.Подвійні захисні манжети на ніжках запобігають протіканню,якщо ви не забудете їх розправити.Знову ж таки вони щільні але не настільки щоб малюку було не комфортно,малій вони ніде не муляли і не тиснули,всі наші ночі були сухі.Також,ми пробували вдягати їх на щоденну прогулянку, підгузки-трусики Pampers чудово впоралися і там.На мою думку якщо ви правильно підібрали розмір і уважно вдягали то нічні підгузки-трусики Pampers чудово виконують свою пряму функцію.Єдина відмінність,окрім малюнку, нічних від звичайних це то що, дійсно,якщо тримаєш в руках два зразка,то нічні трошки товщі.Під одягом це не помітно і на комфорт малюка не впливає.Чи потрібно мамі мати різні підгузки на день і ніч вирішуйте самі 😉
Вологі серветки Pampers,нам теж дуже сподобалися,вони в міру вологі,не мають різкого запаху.Для тестування нам прислали упаковки без клапанів,з ними набагато зручніше і скоріше відкривати і зберігати серветки.Чи потрібно мамі мати різні вологі серветки для прогулянок і для дому,вирішуйте самі😁
І приємний бонус, що в цьому тестуванні взяли участь не лише мої діти,а й наша маленька подружка Мішель.Мамі Юлі ми передали підгузки-трусики pants maxi.Відгук від них я вже писала на порталі,а щасливе фото тестувальниці додам в каруселі.
Моє враження після тесту,чудове,торгову марку Pampers знаємо і давно використовуємо.Чи можу вам порадити, звичайно, пробуйте, підбирайте найкраще для своїх малюків.
#naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_PampersNightPants #PampersNightPants #PampersНічніТрусики
У відгука 1 коментар
valeriyaaa

Нічні підгузки-трусики Pampers Pants «Разом ми робимо світ дітей кращим»

Привіт,на фото Мішель! Їй всього 4 місяця!А вона вже стала тестувальницею трусиків Pampers."Спасибо платформе "на пробу" и маленькой подружке Каролинке за такую возможность". Спеціально для проекта мама Юля залишила свій відгук, з задоволенням ділюся ним нижче:

Продукцией торговой марки Pampers пользуемся с рождения малышки. Пробовали разные подгузники разных торговых марок, какие-то подходили больше, какие то меньше,но именно трусиками воспользовались впервые. трусики Pampers комфортные, очень удобно одевать, не протекают.Широкий пояс, отлично тянется,не натирает кожу малышки.Легко одеваются и так же легко снимать,удобная липучка на попе после использования-выбрасывать,ничего не потеряется 😉Было очень интересно стать участниками и протестировать для нас новый продукт, спасибо.
Мы тестировали подгузники-трусики Pants Maxi (9-15 кг) (2шт в упаковке) – 8 шт; детские влажные салфетки Pampers Sensitive 12 шт - 1шт. #naprobuua #naprobu_відгуки
У відгука 3 коментарі