Svitlana Demenkova
Svitlana Demenkova
Новачок
Відгуки Svitlana Demenkova
Коментарі Svitlana Demenkova
Отримано лайків
0 Like
Svitlana Demenkova

Корм для кошенят

Сухий корм має застебку, це важливо, бо корм так легше зберігати і він не видихається. Запах та колір приємний. Розмір та вигляд підходить для маленьких кошенят. Моєму коту сподобалось.
Вологий корм має гарний склад, та приємний запах, що аж самому хочеться зїсти)) кошенятку сподобалось, їсть разом з сухим кормом. Шматочки з морквою та лососем в смачному соусі одразу помітно, будемо їсти ?
У відгука 0 коментарів
Svitlana Demenkova

Корм для кошенят

Годували вологим кормом разом з сухим. Кошенятку сподобалась нова їжа. Їв тільки вологий корм спочатку, потім більше на сухий перейшов. У мисці з вологим залишав шматочки, але підливку всю зїдав. Підлива, доречі, не рідка, а густа, це плюс. Є цілі м'які шматочки лососю та овочів. Вранці та ввечері завжди просить вологий корм, але може його не доїсти, а коли залишок вже підсохне, то не їсть, свіжого просить)) З шлунком проблем не замітила, почуває себе добре. Тож рекомендую)
У відгука 0 коментарів
Svitlana Demenkova

Початок тестування)

Пришла и нам посылочка. Очень ждали с котиком. Кот сразу напал рассматривать, что же там пришло. Облюбовал коробку)) Корм пришёлся нам по нраву. Почитали состав, очень понравился. Будем кормить)))
У відгука 0 коментарів