Oksана
Oksана
Новачок
Відгуки Oksана
Коментарі Oksана
Отримано лайків
3 Like
Oksана

Тестування нової лінії Rich Cocconut від Eveline

Я вперше тестую косметику!!!
Моя любов до кокоса🥥особливо запах підштовхнув мене взяти участь у тестуванні нової серії -Rich Cocconut від Eveline.Тестувала я не сама,а з донечкою..Сказати,що серія гарна,це нічого несказати....Так осьми були вражені:
1,ЗВОЛОЖУВАЛЬНА КОКОСОВА МІЦЕЛЯРНА ВОДА ДЛЯ ДЕМАКІЯЖУ ОБЛИЧЧЯ ,ОЧЕЙ І ГУБ -гарно змиває косметику без зайвих залишків,не сушить шкіру,немає жирного залишку,що є головною рисою.Запах дуже ніжний,хто нелюбить кокос може сміло користуватися запах ледь відчутний адже в складі натуральні компоненти:кокосаова вода,рисова вода,інжир ,та білий чай та пробіотики.
2.НІЖНА КОКОСОВА ВОДА ДЛЯ ВМИВАННЯ.Пінка дуже ніжна та приємна.Гарно зволожує та очищає.
Один недолік зовсім не чути запаху кокоса або ледь відчутно,більше нагадує запах авокадо,що також є приємним,та на якість продукції це невпливає,шкіра стає дуже дуже ніжною як у немовляти)))Тому ми здонею зацінили результат.
3.БАГАТИЙ ЖИВИЛЬНИЙ КОКОСОВИЙ КРЕМ ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ.
КРЕМ має дуже мягку структуру,з приємним запахом кокоса(нагадаю запах дуже ніжний ,даже нелюбителі кокоса з легкістю можуть користуватись.)Також сам крем знімає набряки та втому адже має в свому складі кофеїн.Після робочого дня в мене під очима завжди замітна втома,але після спроби цього крему я була вражена,від набряку і сліду не залишилось!Дуже сподобався.
4.МУЛЬИИЖИВИЛЬНИЙ КОКОСОВИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ для всіх типів шкіри в тому числі чутливої.
Крем дуже маж приємний аромат кокосика)Також сам крем не є жирним і незалишає жирних слідів.Дуже гарно зволожує,заспокоює шкіру(якраз що потрібно на зимовий період!)Також шкіра стала дуже і дуже гладенькою та шовковистою.Якість чудова.
5.ІНТЕНСИВНО ЗВОЛОЖУВАЛЬНИЙ КРЕМ ДОЯ ОБЛИЧЧЯ для всіх типи шкіри в тому числі чутливої.
Крем також має чудовий запах кокоса.
Незалишає жирного сліду!Чудово зволожує та знімає втому .Після крему лишається чудовий блиск та еластичність шкіри.Крем перевершив мої сподівання,буду з радістю користуватись)))
Один маленький мінус це при відкритті фольга вже відкрита,начебто вже хтось відкривав крем...Тому б краще було зробити герметично,моя власна думка.
Але на якість це не вплинуло ніяк,все чудово в Eveline як завжди.
Ну ,що хочу подякувати,що дали змогу протестувати таку дійсно чудову та саме головне -якісну та натуральну косметику,адже вона на 97%складається з натуральних компонентів що є чудово для цієї серії.
Звісно буду надалі користуватися,і ділюся враженнями з своїми знайомими та рідними!Адже я з радістю можу розповісти саме про Rich Cocconut від Evelin.
Дякуємо за турботу Evelin🥰
У відгука 5 коментарів