АлинаГоренская
АлинаГоренская
Новачок
Відгуки АлинаГоренская
Коментарі АлинаГоренская
Отримано лайків
2 Like
АлинаГоренская

Бекутан - вітаміни для підтримки імунітету

Доброго дня, всім хто читає мій фінальний відгук про дитячі вітаміни Becutan. Отже 14 днів тому син почав приймати по 1 саше в день(упаковка ). Першого дня він випив ввечері розведений водичкою і спостерігалась підвищена активність, але наступного дня він відмовився його пити з водою... Я не пов'язую це зі смаком напою, адже він дійсно приємно апельсиновий на смак і запах, і в міру солодкий. Просто мій син такого кольору не любить пити напої(любов тільки до пепсі, якщо бачить на святах на столі). Я почала розводити з молоком - син пив з задоволенням! Молоко він любить перед обіднім сном пити, тому далі підвищеною активності я не помітила, адже засипав як зазвичай.
Але ці вітаміни крім оптимального вітамінного складу, містять ще пробіотик і позиціонують себе як імуно. І що я хочу сказати- незнаю співпадіння чи ні, але як імуно вони діють. Так склалось що під час періоду тестування захворів мій чоловік, а через 4 дні і я з сином. На цей час син випив більшу половину саше, і він на третій день від гострого початку хвороби був вже як огірочок, бадьорий, ніяких симптомів, а я ще і далі хворію! Тому дуже хочу вірити , що завдяки прийому цього комплексу вітамінів, його імунітет був стійкішим ! Думаю, що якщо пропивати його курсами декілька разів на рік буде чудовий ефект! Якщо приймати по одному саше в день згідно віку, то ціна в аптеках оптимальна за 14 пакетів, але якщо для старших по 2 пакетики, то трохи кусюча ціна щоб пропити хочаб 14-20 днів. Була б рада, якщо б випустили більші по кількості економічні упаковки.
В цілому можу сказати , що я задоволена вітамінами Becutan і знову вже куплю їх для сина. Йому 2 роки 5 міс, з вересня плануємо в садок і вважаю буде дуже доцільно пропити їх ще раз !
Щиро дякую проекту напробу за таку можливість протестувати і зробити висновки! Хай всі дітки будуть здорові , а матусі обирають найкраще для них!
У відгука 0 коментарів
АлинаГоренская

Бекутан - мультиімуно комплекс для дітей

Доброго дня всім! Вчора вперше отримали на тестування мультиімуно комплекс для дітей #Becutan .Дякую сайту #naprobuua за таку можливість, ажле асортимент дуже великий і хочеться обрати найкраще для свого синочка.
Отже ввечері вже не стримались, сину було цікаво що це і ми спробували одне саше. #Naprobuua_відгуки . Перше що дуже сподобалось, це те що пакетик розділений на два окремих відсіки і сам порошок змішується вже безпосередньо в склянці. Як для матусі з фарм освітою, я була приємно вражена , адже інколи дуже важливе грамотне сумісництво компонентів. Колір напою вийшов природнім помаранчевим і таким же на смак. Хочу відмітити, що немає гіркого специфічного присмаку, який є у схожих шипучих таблетках вітамінах.
Мій син випив поки пів склянки ,але не кривився і не відмовився . Бо за це я дуже переживала, оскільки це наш перший досвід прийому вітамінів і взагальному син не звик пити забарвлені напої (любить просто воду). Продовжуємо тестити ще 13 днів, після напишу загальні враження і спостереження.
Смачного тестування і вашим діткам!
У відгука 8 коментарів
АлинаГоренская

Бекутан Мультиімуно – мультифакторний помічник дитячого імунітету

Доброго дня всім! Безмежно рада, що маємо змогу спробувати нові вітаміни для сина. Адже діти - це наше все ! Хочеться дати їм все найкраще, корисне, але вони бувають вередунчики і не хочуть їсти те що хочемо ми :) Тому з нетерпінням чекаємо посилочку, щоб спробувати вітаміни для зміцнення імунітету !
У відгука 0 коментарів