Roksaa
Roksaa
Новачок
Відгуки Roksaa
Коментарі Roksaa
Отримано лайків
3 Like
Roksaa

Супер серветки

99% чистої води і органічна бавовна у складі серветок!
Що може бути краще для малесеньких діток?
Як тільки повернулася з роддому кожного разу мила синочка марлею, змоченою у водичку, адже була наслухана, що абсолютно всі серветки шкідливі для немовлят, адже і парфумовані, і мають вміст спирту. До місяця часу я мучилася з мисками води і марлями, все довкола було мокрим, і я в тому числі.
Але потім я дізналася про Pampers Aqua Pure і як б це пафосно не звучало, моє життя помінялося в кращу і простішу сторону.
Тепер кожне підмивання це легко, радісно і головне безпечно для шкіри малюка:)
У відгука 2 коментарі
Roksaa

Сухість вранці

Вкотре вранці прокидаюся з малюком і одразу перевіряю чи не нічого протекло. Мало того, що все сухенько, ще й таке враження, що після цілої ночі, в тих ж трусиках можна ще до обіду проходити! Думаю, витримали б!
Дуже задоволена Pampers Pants.
І окремо хочу відмітити якість серветок! Натуральні, без ароматизаторів, чудовий догляд за ніжними сідничками малечі:)
А торбинку, яка прийшла в подарунок використовуємо щодня, як ідемо з малючком за покупками. Міцна і класна.
Додаю фото трусиків після використання з 21:00 до 8:00 наступного дня.
У відгука 1 коментар
Roksaa

Без висипки і протікання!

Отримала посилку 23.07.2020 і одразу почали з малюком тестувати Pampers Pants. Оскільки в мого сина атопічний дерматит, то перш за все мала побоювання щодо висипань на його ніжній шкірі. До того користувалися тільки huggies elite soft та pampers premium care. Зараз пішов 12-ий день, як ми користуємося Pampers Pants і я приємно здивована тим, що по-перше ніякого висипання немає, а по-друге завдяки гумці, яка гарно фіксує трусики - жодного протікання! А зважаючи на те, що на ніч ми беремо 1 пару, то тепер я спокійна і впенена, що зранку все буде сухеньке. І по-третє, гарний веселий дизайн трусиків. Малюнки тішать око, як малюка, так і маму:) І окреме "вау" за клейку стрічку для утилізації трусиків. Класна ідея! Не погоджуся з деякими відгуками про специфічний запах трусиків. Особисто мені він навпаки до вподоби. Після цього тестування тепер є бажання придбати синочку ще й такі трусики для плавання. Дякую організаторам за змогу протестити Pampers Pants. Якби не це тестування дуже сумніваюся, що купила б їх у магазині. Додаю фото продукції в день отримання.
У відгука 3 коментарі