Tania Heviak
Tania Heviak
Новачок
Відгуки Tania Heviak
Коментарі Tania Heviak
Отримано лайків
1 Like
Tania Heviak

Желе безбарвне

Все хочу написати відгук про Желе безбарвне від Dr.Oetker, але забуваю(
Отже, я дуже люблю пекти торти, навіть трохи пекла на замовлення. Торт на день народження має бути завжди! До речі завжди використовую розпушувач цієї фірми. В середині серпня в мого синочка було ДН, декор для торта я вже придумала, але в останній тиждень вирішила зробити дещо інше. Зараз популярний був торт острів, його заливають голубим желе. Яка я була рада, що знайшла ще один пакетик безбарвного желе в себе на кухні.... В торті на два поверхи, в верхньому поверсі я зробила невеличку "яму" ізолювала її шоколадом, і поступово залила желе забарвлене в блакитний колір. Експеримент вийшов вдалим, а торт ефектним, все були в захваті
У відгука 0 коментарів
Tania Heviak

Збитий десерт Dr.Oetker

Коли гості на порозі, а до кави нічого немає, на допомогу приходить "Збитий десерт" від Dr.Oetker.
Робила сьогодні, як я кажу "аля-Наполеон"). Слойоне печиво виклала кругом і перемастила кремом, так повторила ще 4рази. Поставила в холодильник на декілька годин, аби розмокло печиво. Вийшло дуже смачно, просто і швидко.

Ще робила просто крем з фруктами і морзивом, вийшло також дуже смачно.

Вважаю, що корисно мати в кухонній шафці такі пакетики з чудо десертами) які в будь-який момент можуть виручити)
У відгука 0 коментарів
Tania Heviak

Желфікс

Хочу признатися, що варення раніше варила лише з малини, бо все боялася, що з інших ягід/фруктів не вийде. А як отримала стільки Желфіксів від Dr.Oetker , зразу захотілося експериментувати. Тому цього року у мене до варення з малини додалися варення з смородини і полуниці) я в захваті, що не треба "тонни" цукру. Також желе дуже файне, можна використовувати, як начинку для торта.
До речі, всім друзям і знайомим раджу використовувати розпушувач для тіста від Dr.Oetker, тому що він є направду найкращий (переконалася на власному досвіді)
У відгука 0 коментарів