Yaryna21
Yaryna21
Новачок
Відгуки Yaryna21
Коментарі Yaryna21
Отримано лайків
3 Like
Yaryna21

Тестування Dr. Oetker

Я дуже рада, що мала можливість протестувати продукцію від чудового виробника Dr. Oetker. Це було моє перше в житті варення, бо я ніколи не хотіла стояти 3 дні на кухні. Але з Желефіксом я зрозуміла, що цей процес займає значно менше часу (довше стерилізувати банки і кришки, ніж варити варення)! З Желефіксом варення варилось 10 хвилин. Желефікс гарно згущує варення , що дає можливість не подрібнювати фрукти і ягоди в пюре, а можна цілими кусочками залишити. Я робила варення з агрусу, варення з порічки, смородини і малини та вишні у валасному соці. Все вийшло дуже гарної консистенції та зберігся яскравий колір і виражений смак!
Однозначно я буду рекомендувати желефікс всім знайомим! Набір на тестування був такий великий, що я ще могла поділитися зі свекрухою.
У відгука 0 коментарів
Yaryna21

Хочемо стати експертами Pampers

Користуюсь продукцією Pampers вже з другою дитиною! Це найкращі підгузки і трусики, зі всіх, що ми пробували (а пробували ми немало)! Дуже надіємось, що нас виберуть експертами☺️ Хочемо в черговий раз розказати всім друзям та знайомим, що кращого вибору, ніж продукція Pampers немає!
Саме трусики Pampers стали спасінням від нічних протікань!
У відгука 0 коментарів