_tania_zhukova_hachem
_tania_zhukova_hachem
Новачок
Відгуки _tania_zhukova_hachem
Коментарі _tania_zhukova_hachem
Отримано лайків
1 Like
_tania_zhukova_hachem

Завершення тестування Topicrem

Після двотижневого тестування Topicrem можу впевнено сказати, що цей засіб буде номер 1 для догляду за тілом взимку! Відмінно зволожує шкіру, не викликає алергії на чутливій шкірі, прекрасно справляється з сухою шкірою у дорослих та дітей. Зазвичай креми мають дуже помітний запах, а Topicrem приємно здивував мінімальним легким ароматом. Чудовий засіб, який точно справляється зі своїм завданням, і навіть більше. Досить економічна формула, 200 мл вистачить на довго.

В цілому враження від емульсії дуже позитивні, можу зі впевненістю сказати що буду користуватися боді кремом і далі і сподіваюсь випробувати його і в літній період, коли шкіра потребує не меншого зволоження.

Дякую за можливість випробувати Topicrem!
У відгука 1 коментар
_tania_zhukova_hachem

Тестування Topicrem

ОтрималаTopicrem на тестування і перше враження про нього позитивне! Красивий дизайн, приємний ненав’язливий запах, а головне легка, не «жирна» текстура! З першого нанесення зрозуміла, що крем класно зволожує і немає липкого відчуття: шкіра швидко увібрала крем і стала помітно м’якішою. Почали тестувати разом з дітками, і вони зразу відмітили, як руки після прогулянки стали приємними і зникла сухість.
Відразу помітила країну виробника: Францію, і це теж не може не радувати.
У відгука 1 коментар