ОльгаОлекса
ОльгаОлекса
Новачок
Відгуки ОльгаОлекса
Коментарі ОльгаОлекса
Отримано лайків
4 Like
ОльгаОлекса

Результат тестування Dentalife

Триває третій тиждень тестування. Алергічних реакцій та інший побічних ефектів не проявлялось. Собака куштує ласощі із задоволенням. За цей період помітили, що зменшився наліт на зубах та покращився подих. Розмір палички задовільний, оскільки задіює всю щелепу. Для підтримки чистоти ротової порожнини у собак- ідеальний варіант!
У відгука 0 коментарів
ОльгаОлекса

Тестування ласощів Dentalife

Продукцію Purina купуємо для наших улюбленців регулярно, тому вирішили спробувати і цей продукт. Отримали набір для тестування 25.05. Оскільки в собаки проявляється інколи алергія на деякі продукти харчування, перед тестуванням ми порадились з ветеринаром та уважно ознайомились зі складом продукції. Сподобалось, що немає барвників та ароматизаторів. Паличка не має яскраво вираженого запаху, який приваблював би. Зручно, що в упаковці 7 штук- як раз на тиждень, а також герметично закривається.
У відгука 0 коментарів
ОльгаОлекса

Желфікс Dr. Oetker

Тестування було дуже актуальним, оскільки припало як раз на період підготовки до зими. В нас велика родина і тому, все що є в саду готуємо про запас.
На жаль, даний вид продукції як Желфікс раніше не був представлений в супермаркетах нашого міста.
Завдяки ньому використовується менше цукру та зберігається натуральний смак ягід та фруктів. Також сподобалось те, що швидше загущується варення або джем і це значно економить час. Тепер даний виріб буде незамінним у приготуванні заготовок на зиму! Дякуємо за можливість протестувати та оцінити переваги використання Желфіксу!
У відгука 0 коментарів
ОльгаОлекса

Легкий та неймовірно смачний чізкейк

В таку спекотну погоду не хочеться заморочуватись над приготуванням торта і гарною ідеєю є чізкейк без випікання. Для цього потрібно:
- основа: печиво, вершкове масло або маргарин);
печиво подрібнюємо в крихту та додаємо розтоплене масло/ маргарин. Поки готуємо 1 шар, прибираємо основу в холодильник. Хвилин 5-10 буде цілком достатньо для застигання
- 1 шар: йогурт/ сметана/ сир, желатин/ агар-агар;
змішуємо бажану начинку та додаємо розчинений желатин (або агар-агар - скоріше застигає). Підсолоджуємо по смаку
- 2 шар: фрукти/ягоди та желе для торта Dr. Oetker.
Готується дуже швидко, а головне- смачно!
У відгука 0 коментарів