Оляя
Оляя
Новачок
Відгуки Оляя
Коментарі Оляя
Отримано лайків
1 Like
Оляя

Cooker Box

Все, що було наявне в тестовому наборі від інтернет-магазину cooker було свіже, герметично запаковано, з гарними термінами придатності, а головне прийшлося до смаку всім членам родини.
Єдине, на що хотіла би звернути увагу, що асортимент магазину значно ширший, це не тільки ковбасні вироби та сосиски. Як на мене, то варто було би замінити якісь з продуктів, скажімо на охолодження м'ясо та/або м'ясні напівфабрикати, щоб можна було оцінити і з упевненістю ще написати про їх свіжість і смак. Дякуємо за можливість спробувати продукти відмінної якості.
У відгука 0 коментарів
Оляя

Сервіс Cooker

Сайт магазину зручний для покупців, все зрозуміло і доступно, асортимент широкий. Після оформлення замовлення, співробітники інтернет-супермаркету Cooker оперативно зв'язались і домовились про доставку Cooker Box в Той же день. Кур' єр дотримувався всіх заходів безпеки, був у масці та рукавичках. В нинішніх умовах, даний сервіс є надзвичайно важливим та зручним, особливо мамам з маленькими дітьми. Коли зайвий раз не можеш вийти з дому, а все необхідне - свіже та за прийнятними цінами, швидко буде у тебе на столі.
У відгука 2 коментарі