Osovska Maria
Osovska Maria
Новачок
Відгуки Osovska Maria
Коментарі Osovska Maria
Отримано лайків
4 Like
Osovska Maria

Десерти, засоби для випічки та декорування Dr. Oetker

Привіт. Всіх вітаю з великодніми святами!
Як і будь-яка людина, що любить готувати, а особливо щось солодке і смачне , я пекла пасочки. Всі напевно знають, що це робота дуже відповідальна, адже потрібно гарно вимісити тісто, зачекати, коли воно достатньо підніметься і звичайно найважче - добре випекти. Особисто сама пекла лише третій раз, тому дуже сильно хвилювалася. В тісто я додавала ароматизатор ваніль фірми Dr.Oetker, який мені присилали на тестування раніше. Аромат паски вийшов просто неймовірним! Також для декорування використала поступки, які залишилися після тестування декору фірми Dr.Oetker, а саме: срібні і золоті перли, сердечка. Даний декор доповнив бажаний вигляд моїх пасочок. Рекомендую всім спробувати дану продукцію!
У відгука 0 коментарів
Osovska Maria

Десерти, засоби для випічки Dr.Oetker

Отримала продукцію для тестування. Все сподобалось. Протестувала гарячий шоколад, який готувала за допомогою микрохвильовки. Смакота ?
Також тестувала Творопиш фірми Dr.Oetker при приготуванні сирних кексів, додавала розпушувача цієї ж фірми і ванільний ароматизатор. Все було дуже смачно.
Сьогодні захотіли ми тортик. І в хід знову пішла продукція фірми Dr.Oetker розпушувач і ванільний ароматизатор. Смачно прям ням-ням. А задекорувала все з тестового набору , використала декор сердечка і жовті кульки. Ефектно виглядають.
Всім рекомендую продукцію фірми Dr.Oetker , адже з ними все неодмінно получається. В своїх кулінарних експериментах буду використовувати тільки фірму Dr.Oetker.
У відгука 4 коментарів
Osovska Maria

Десерти, засоби для випічки та декорування

Отримала на тестування товари фірми Dr.Oetker. Розпочала тестування з гарячого шоколаду, який дуже сподобався. Простий в приготуванні, смачний, ароматний, гарно смакує і зігріває, особливо зимовими ранками. Також спробувала приготувати сирні кекси за допомогою суміші Творопиш фірми Dr.Oetker. використовувала розпушувача даної фірми(придбала в магазині), ароматизатор ванільний фірми Dr.Oetker (аромат неймовірний, навіть і близько не зрівняється з звичайним ваніліном. Аромат гуляв по всій хаті. Декорувала срібними перлами фірми Dr.Oetker. Вийшло щось неймовірне. Рекомендую продукцію Dr.Oetker! Це надзвичайно хороші продукти, з якими не потрібно хвилюватися про якість випічки, адже все вдасться!
У відгука 2 коментарі
Osovska Maria

DrOetker

Вперше отримала на тестування продукцію від порталу #naprobu.ua це продукти фірми #DrOetker. В посилці для тестування отримала : декор (4 види, дуже гарні), гарячий шоколад (6 шт), крем для тірамісу, ванільний ароматизатор, суміш для сирного пирога, 6 силіконових формочок для приготування кексів.
Вирішила тестування розпочати з приготування гарячого шоколаду. Суху суміш гарячого шоколаду висипала в чашку, залила молоком, ретельно перемішала і поставила в мікрохвильову піч на 1 хв. при потужності 750 ви. Шоколад вийшов смачним, ароматним, гарячим. Саме те, що потрібно прохолодного зимового ранку. Чудово зігріває! Всією продукцією задоволена, в майбутньому при приготуванні обов'язково буду використовувати продукти фірми Dr.Oetker. Всім хто ще не пробував дану продукцію рекомендую спробувати. Просто і легко в приготуванні .
#naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker #naprobu_відгуки #DrOetker_відгуки
У відгука 5 коментарів