Yanash
Yanash
Знавець
Відгуки Yanash
Коментарі Yanash
Отримано лайків
4 Like
Yanash

Біо бак

Препарат почала приймати саме в час активного «зажору», коли важкість в шлунку - це симптом, якого не уникнути ну ніяк. В той період ніяких особливих ефектів від застосування я і не чекала. Але по закінченню «затяжних вихідних» все-таки надіялася, що буду бачити вплив на мій стан. Змінила свій раціон, салати-кефіри мої кращі друзі, але важкість мене не покинула.
Під кінець курсу застосування виникла діарея. Проаналізувавши свій раціон харчування за попередній день я зрозуміла, що нічого провокуючого діарею я не вживала.
Звичайно, можна подумати що це якась особливість організму або ж все-таки щось із вживаної їж було не вищої якості, але факт лишається фактом.
Змін стану шкіри я також не спостерігала, висипання були (дівчатка зрозуміють від чого😉).
Був цікавий факт, що препарат усуває неприємний запах з рота. Я сама не можу сказати, що відчула зміни по одній простій причині - після перенесеного ковіду 11 місяців тому мій нюх мене покинув.
Говорити, що препарат поганий я не можу, але мені він явно не підходить(
У відгука 0 коментарів
Yanash

Склад

Писала дуже довгий відгук, де розбирала кожну складову препарату. Але через свою неуважність все видалила.
Якщо коротко, то основна маса бактерій проявляють антагоністичну дію на патогенні та умовно патогенні мікроогранізми, стимулюють місцевий імунітет та мають здатність заміщувати власну мікрофлору до її відновлення.
Цікавить ще одне питання, чи одна бактерія не буде нівелювати дію іншої?
Я людина-доказова база, тому теж було б цікаво почитати результати досліджень стосовно цього)

Вже активно продають свіжі овочі, тому від симптомів кишкової інфекції не сховатися. Раніше я застосовувала пробіотик для покращення загального стану протягом 7-14 днів по виникненню симптомів (діарея, біль в животі, здуття). Поки змін в самопочутті не спостерігаю, але ще і рано. Заодно буде можливість порівняти 2 препарати дію 2х препаратів в однаковій ситуації
У відгука 0 коментарів
Yanash

Багато питань

На даний момент до препарату маю великий ряд питань.
Отримала посилку, читаю інструкцію.
Буду виділяти як плюси так і мінуси, які бачу.
До початку застосування я знала лише те, шо у складі комплекс бактерій (склад прописаний у конкретній кількості - це плюс).
Наявність у складі цинку мене приємно здивувала з гарного боку - це плюс.
Написано, що «усуває шкідливі бактерії з шкт і зменшує виразки». Як саме він зменшує виразки? Чи є доказова база та проведені дослідження?
Чому написано, що у випадку застосування з антибіотиком застосовувати необхідно за 2 години до прийому антибіотика? Навіщо приймати пробіотик, якщо мікрофлору антибіотик знищить? Чи не правильніше пити антибіотик а через декілька годин пробіотик?
Яким чином усуває неприємний запах з рота?
Чому нічого не прописано про вагітних чи годуючих?
В будь якому випадку починаю курс. По закінченню напишу, які зміни помітила
У відгука 8 коментарів
Yanash

Purina ONE® Indoor

А ми продовжуємо мікс сухого і вологого корму #purinaone_ua. Змін по шерсті не бачу, але це пов’язую з тим, що саме цей сухий корм кіт вживає вже роки зо 2. Вологий корм їсть з великим задоволенням, чим дуже мене дивує (раніше вологий корм інших виробників, у складі якого є овочі не їв принципово!).
У відгука 1 коментар
Yanash

Purina one

Всім привіт!
Вчора отримала посилку з кормом і вперше дала своєму котику вологий корм Пуріна. Раніше давала інший бренд, і віт їв лише м’ясні або рибні паштети, жодних овочів. І я була дуже приємно вражена коли весь вологий корм був з’їдений. Тепер мій ранок починається не з кави? а з того, що котик вимагає порцію вологого корму)
У відгука 0 коментарів