Марина Євдкоминко
Марина Євдкоминко
Новачок
Відгуки Марина Євдкоминко
Коментарі Марина Євдкоминко
Отримано лайків
0 Like
Марина Євдкоминко

Відгуки на Facebook та Rozetka

Скріни відгуків на Facebook та Rozetka
У відгука 0 коментарів
Марина Євдкоминко

Purina One Indoor Formula Cat Turkey (відгук про сухий корм)

Продовжуємо тестування Purina One Indoor Formula Cat з індичкою і цільними злаками. Як тільки приїхала коробка вона відразу полюбила пакет з сухим кормом, навіть в закритому вигляді. Їй більше нічого не було потрібно. Як відкрили пакет, вона з радістю побігла його пробувати. Їла з великим задоволенням. Навіть два рази підходила до кормушки за короткий час, настільки він їй сподобався. Зараз вона також їсть з великим задоволенням. Навіть минулий її улюблений корм вже не так гарно їсть, як раніше. Тому сухий корм нам безперечно сподобався!
У відгука 0 коментарів
Марина Євдкоминко

Purina One Indoor (відгук про вологий корм)

Вже два тижні тестуємо Purina One Indoor для дорослих кішок що постійно знаходяться в приміщенні шматочки в соусі з тунцем і зеленою квасолею. Взагалі кішка дуже вибаглива до вологого корму. Кожну новинку вона коштує тільки якщо прибрати її улюблений корм і годувати якийсь час тільки сухим, або трохи корму намазати на ніс, щоб вона його хоча б спробувала.

Як тільки перший раз насипали їй вологий корм, вона покрутила носом. Плюс це тунець, який зазвичай вона взагалі не їсть. Я спробувала метод з носом, вона пирхнула і пішла. Але на диво через мінімальний час повернулась і спробувала корм. Спочатку їла дуже маленькими порціями, буквально дзьобала і йшла далі (квасолю не їла).

Пару перших днів ми все ще раз в день давали її улюблений корм, вона їла його краще. Тому ми все ще на стадії звикання. Вона часом сумує за попереднім кормом і ми його їй, рідше, але даємо. На сьогоднішній день вона з'їдає і квасолю, так що корм нам підійшов. Ще здалося, що кішка трішки схудла. Що їй на користь, вона трішки повненька.
У відгука 5 коментарів
Марина Євдкоминко

Отримали!

Посилку отримали та навіть вже спробували корм. Сухий корм прийшовся Елі відразу до смаку, мокрий спробуємо тестувати ввечері, а то вона у нас вибаглива.
У відгука 0 коментарів