ValerieG
ValerieG
Новачок
Відгуки ValerieG
Коментарі ValerieG
Отримано лайків
0 Like
ValerieG

Відгук про корм Purina One Junior ?

Корм якісний. Буду рекомендувати знайомим 100%. У моєї кішки стала дуже пишна шерсть і травлення значно покращилось. Корм їсть за дві щоки і просить завжди ще-ще.
Із моїх спостережень, вологий корм кішці подобається більше сухого. Хоча вона звикла і до того, і до того.
?? ?
Відгуки на Розетці написала ?
У відгука 0 коментарів
ValerieG

Враження від корму Purina One Junior!

Декілька тижнів Челсі споживає вологий корм Purina One Junior з лососем та морквою та сухий корм Purina One Junior з куркою та цільними злаками. Із першого разу вона у захваті!

Із плюсів:
Дуже зручно те, що консистенція вологого корму адаптована до кошенят, адже їм легше їсти маленькі шматочки. Сам корм має вигляд подрібнених шматочків рибних продуктів (чистого лосося у складі 4%) із морквою у підливці. Запах не різний, досить приємний, ніяких підсилювачів аромату не відчувається. Сухий корм також у формі маленьких гранул і має гарний запах.
Травлення у Челсі стало значно краще. Раніше з цим були проблеми. Із кормом Purina One Junior усе налагодилося. Цей факт дуже тішить!

Із мінусів:
Також я помітила, що вологий корм викликає невелику залежність у Челсі. Я пробувала давати їй інший корм, який вона їла до Purina One Junior, і вона якось не дуже охоче його куштувала. Зараз же, якщо дати Челсі інший корм, то вона чекатиме до останнього, коли я дам їй Purina One Junior. Можливо це якось пов‘язано із тим, що у складі є цукри або ж, просто, цей корм смачніший за інші. Із сухим кормом такої проблеми немає.
У відгука 0 коментарів