Альона Єлховікова
Альона Єлховікова
Експерт
Відгуки Альона Єлховікова
Коментарі Альона Єлховікова
Отримано лайків
29 Like
Альона Єлховікова

Trona

Працюю з побутовою хімією, та про Trona вперше чую. Хочеться спробувати щось нове, минулого разу з Woolite не пощастило взяти участь, та все ж для себе придбали всю лінію та спробували, гідний продукт. Звичайний гель Perwoll приївся вже, та все ж задовольняє потреби сім'ї. А от Trona для мене щось зовсім нове. Нехай пощастить кожному)
У відгука 0 коментарів
Альона Єлховікова

Тестуввння

Обожнюю тестування для домашніх тварин, адже маленькі члени наших родин теж потребують не абиякої уваги, та ще ті гурмани новеньких смаколиків. Нажаль песика не маю, маю кішечку, тому бажаю учасникам тестування та їх улюбленцям гарного настрою, смачного тестування та буду з нетерпінням чекати тестування для котиків
У відгука 0 коментарів
Альона Єлховікова

Питання анкети

Заповнюючи анкету мене дуже зацікавило питання про парфумерію. Який зв'язок має пробіотики та моя покупка парфумерії?!
Для себе хотіла б спробувати пробіотики, адже після зими організму важко адаптуватися до зміни харчування. Гарного тестування експертам та позитивного настрою.
У відгука 2 коментарі
Альона Єлховікова

Тирамису

Знайома з даним брендом давно, купую інколи гарячий шоколад. Коли випала можливість спробувати інші товари лінійки, дуже зраділа, адже часто дивлюсь на поличці магазину на тирамису, і все якось не набералась сміливості щоб придбати.
Коли отримали набір для тестування, одразу ж перше до чого потягнулась рука так це тірамісу. Виявилось що це дуже легкий десерт з яким справиться навіть дитина.
Для десерту використовувала молоко 3.2%, дуже швидко збився міксером, вирішила поекспериментувати та додола декілька крапель ванілі і не пошкодувала це додало трішки пікантності десерту та чарівного аромату. Рекомендую спробувати. Для декору використала срібні перли, на молочному десерті виглядають неперевершено, та дуже добре що не тверді, адже в магазині часто трапляються саме сухі дуже.
Портал naproby це просто мастхев для тих хто такий же нерішучий як я,коли хочеш придбати товар і все чомусь не наважуєшся. Тепер це наш улюблений десерт.
Дуже добре що безпосередньо сам виробник цікавиться думкою про свій товар та надає можливість оцінити якість дійсно достойних товарів, дякую.
У відгука 0 коментарів
Альона Єлховікова

Тестування

Знайшла себе в списку учасників. Дякую. Смачного тестування
У відгука 0 коментарів