Nadjushkats
Nadjushkats
Новачок
Відгуки Nadjushkats
Коментарі Nadjushkats
Отримано лайків
5 Like
Nadjushkats

Гелі Woolite ?

Добрий день!)
Сьогодні останній день тестування гелів для прання Woolite. Тому це чудовий час, щоб висловити свої враження та підвести загальні підсумки)
Отже: баночки з гелями мають зручну для користування форму. Суттєвим недоліком є відсутність мірного стаканчика(
Сам гель є середньої консистенції, має приємний запах, гарно піниться при пранні та залишає легкий, ненав‘язливий аромат на одязі! І це класно!)
Рожевий- речі після прання робляться м’якесенькими та ніжними, також він досить непогано відпирає побутові плямки) А ще я зауважила, що одяг після прання цим гелем не електризується!)
Червоний- якщо у вас є дітки, то особливо часто з одягу приходиться виводити різні забруднення) Спробувала я попрати ним дитячі курточки і не тільки.... і скажу, що забирає всі забруднення чудово, а також добре виполікується і не залишає білих слідів! Гарно доглядає за кольоровими речами, залишаючи насичений яскравий колір!
Чорний- запах саме цього виду гелю, на перший погляд, подобався мені найменше, та я приємно здивована, що після висихання одягу він залишає легкий, не нав‘язливий аромат! Гарно виполікується і не залишає на чорному одязі білих плям. Щодо кольору, то сказал б що допомагає зберегти речі темними, але точо не відновлює колір заново.
Золотий- добре справляється з щоденним пранням! Як і попередні гелі- залишає приємний аромат на речах та робить їх м‘якими, тому не потрібно використовувати додаткові пом‘якшувачі! А колір речей після прання залишається таким же яскравим!
Висновок такий: гелі дійсно добре справляються з пранням, забирають різні забруднення, гарно пом‘якшують одяг, приємно пахнуть, залишають колір речей таким як був, але не допомагають його відновити і головне , що рекламує виробник- кошлатість...вона не зникає. Ще одним плюсом є те, що гелі є досить економними, їх вистачить на багато разів.
Додам, що гелі Woolite є досить хорошими, та не унікальними, але все ж спробувати їх рекомендую! )
Дякую за таку можливість тестування! Це було досить цікаво!)
У відгука 0 коментарів
Nadjushkats

Огляд посилки. Перші враження )

Добрий вечір!) Отримала я сьогодні посилочку з гелями? ..а рада ж яка))
Спробую детальніше розказати про перші враження!
Почну з упакування.. запаковано все було акуратно, жодної краплі не пролилось..і це вже добре))
Самі флакони є досить зручними, місткістю 900 мл, з гарним ненав’язливим дизайном!?
На задній етикетці вказано склад засобу та є таблиця, за допомогою якої можна легко визначитись з дозуванням.
Консистенція гелю є середньою.
Щодо запаху- здається маю свого фаворита)
Ітак:
1. Золотий флакон- найніжніший запах?☁️
2. Рожевий флакон- вагалась між золотим і рожевим, але золотий переміг!)
3. Червоний флакон- приємний аромат
4. Чорний флакон- трішки різкий
Попереду мене чекає прання)
Отже, як то кажуть, ДАЛІ БУДЕ?
У відгука 2 коментарі
Nadjushkats

Клас!))) я в 200 ?

Дякую що обрали!) Дуже чекаю на гелі!) тепер ще більше хочеться отримати їх, роздивитись, понюхати, випробувати у пранні..? Очікуйте відгуків)
У відгука 4 коментарів
Nadjushkats

Гель для прання

Добрий вечір!) Дуже цікаво спробувати ці засоби для прання.. сухий порошок, нажаль, може залишати білі сліди, особоливо на курточках.. цікаво як поведе себе гель та наскільки він добрий
У відгука 2 коментарі