kleminton
kleminton
Новачок
Відгуки kleminton
Коментарі kleminton
Отримано лайків
2 Like
kleminton

Альфлорекс

дякую ще раз за можливість тестувати дану продукцію. робота шкт через 2 тижні від початку тестування стабілізувалася, кал став сформованим, дискомфорт зник. вперше за останні роки я зміг випити молока і не мати негативних наслідків з боку кишківника. теж стосується абрикосів, - все нормально. на жаль, деякий метеоризм лишився, був напад діареї протягом другого тижня тестування, але кінцеві позитивні зміни переважають. тож Альфлорексом задоволений, ще б змінити стиль життя та харчування, думаю було б ідеально!
У відгука 0 коментарів
kleminton

Альфлорекс

хочу подякувати насамперед організаторам за можливість стати експертом!
препарат неоднозначний, можливо недостатньо правильне харчування винне, що кишечник не прийшов до ідеальної роботи. а згідно брошурки, яку додали в посилці, їм я дуже погано, та і загалом графік ненормований. це те, над чим потрібно працювати.
перших 2 тижні ефекту нуль. чесно. навіть навпаки, десь на 8-9 день, точно не пам'ятаю, був напад гострої діареї. можливо це пов'язано з застіллям напередодні, а можливо просто шкт ще не адаптувався до даних добавок.
і десь аж на 15-16 день кал став оформленим, бо до того він був завжди постійно рідким, мажучим. на жаль метеоризм підвищений так і лишився. є ще деякі ефекти, але про них розповім трохи пізніше, в наступному, фінальному, відгукові. продовжую тестування
У відгука 2 коментарі