Олена Мацюк
Олена Мацюк
Знавець
Відгуки Олена Мацюк
Коментарі Олена Мацюк
Отримано лайків
6 Like
Олена Мацюк

Коли знаєш, що дарувати рідним і рекомендувати друзям

Добре, що крем не закінчується так швидко, як ці 2 тижні тестування😌
Круто нанести після душу засіб, який швидко поглинається, але не піжамою, а твоєю шкірою. Ніжний аромат не створює відчуття переслідуючого шлейфу, тому спокійно комбінується з парфумами за необхідності.
Для мене текстура стала радістю, легко розподіляється, витрачається невелика кількість. Дуже добре живить, протягом дня шкіра залишається зволоженою, навіть при щоденних прогулянках з дитиною під вітром і дощем😅
Емульсію наносила і на обличчя, і на тіло. В сезон опалення (хоча тут ремарка, що маю шкіру чутливу до хлорки у проточній воді), не те що лікті, навіть бочка стають шершавими😒 і тут чудовий результат - одяг тепер не чіпляється за суху шкіру і не викликає ще більших подразнення.
Під час тестування у сина (рік і 9 міс) сталося загострення АД через температуру, нажаль зняти даний стан Topicrem не вдалося, але в період ремісії для підтримуючого ефекту підійшов чудово (хоч і з острахом наносила перший раз на ніжки, бо дуже чутлива шкіра).
Із мінусів для себе: наявність парафіну, що може викликати закупорку пор, тому для обличчя на постійній основі використовувати не буду. Розумію, що він створює захисний бар'єр, щоб утримувати вологу перш за все. Але цікаво, як він працює при сонячних опіках (чи не створює додаткову підпарюючу плівку?).
Трохи довелося звикнутися з не дуже зручною упаковкою для такої консистенції, легко видавити зайвого) але це діло звички😊
В перелік новорічних подарунків для сестер вже включила Topicrem молочко, бо знаю точно, що його можна дарувати рідним та рекомендувати знайомим❤
У відгука 0 коментарів
Олена Мацюк

Як я зрадила звичці й потрапила у ряди тестувальників Topicrem

Маючи суху шкіру перепробувала чимало засобів, поки визначила, які подобаються. А з народженням дитини дізналася, що таке атопічний дерматит - хто з ним стикався, то знає, яке це жахіття і численні спроби підібрати догляд.
Але Топікрем так до цього й не спробували, хоча з полиць аптек та пропозицій інтернет-магазинів він поглядав на мене вже давно)
І от, побачивши нове тестування, зрозуміла, що то сама доля.
Перші враження хороші: має класний аромат, легку текстуру, сухі лікті вже радіють) наносила після душу, на ранок шкіра все ще м'якесенька. Дитині наносила з острахом, спочатку лише на ніжку, бо має дуже чутливі шкіру. Але все чудово, дарма хвилювалася. Тепер потестуємо трохи і додам більш розгорнутий відгук❤
У відгука 13 коментарів
Олена Мацюк

В очікуванні🧘‍♀️

Зовсім скоро буде оголошено список щасливчиків для тестування! Вже чекаю блискучих укладок, а від когось може навіть неймовірних історій😍 на наступному тижні святкуватимемо річницю, то ж сама планую святкову зачіску🤭
У відгука 4 коментарів
Олена Мацюк

Перекус на природі

Не так часто вибираюся гуляти десь далеченько. А от за останній тиждень трапилося багато мандрувати, потяг, міг і прогулянки. І тут ми оцінили зручність сирочків без цукру "Простоквашино ". Малий (1,4 роки) з задоволенням ласував ними й у потязі, й у парку. Як на мене, і склад і смак задовільняють всі критерії, тому й швидко ложка доходить до дна😁 для зручності було б добре додати одноразову ложку, щоб не турбуватися про її наявність в сумці)))
Тепер шукаю на полицях супермаркетів🤗
У відгука 4 коментарів
Олена Мацюк

Смачний сирок без цукру

Почну з мінусів: кур'єрська доставка відбувається не в зазначений час, а години на 4-5 пізніше, без попередження. Просто треба здогадатися самій, що графік їм складають не дуже розумні люди (зі слів кур'єра))).
Дочекалася коробочку, так гарно зараховано, що всі мінуст відразу забуваються!
Відразу вивчила склад (О так, ви ж теж мама, яка спочатку сто разів переконається, що дасть своїй малечі найкраще?). За складом питань не було✅ тож сміливо запропонувала Тарасу, який, до слова, пепебірливий до молочки і їсть її по пару ложечок.
Перший тест було пройдено на ура! Смак оцінила і я, не приторний, хоч і солодкуватий (без доданого цукру!), з тонким фруктовим смаком. Ммм ням)
У відгука 0 коментарів