Іnna25
Іnna25
Експерт
Відгуки Іnna25
Коментарі Іnna25
Отримано лайків
16 Like
Іnna25

Частина 2. Мелоксонін спрей.

Користувалася спреєм 2 тижня і буду користуватися і надалі.
Спрей допомагає швидше заснути.
Буває так, що мене дужеее чутливий сон і може випадково розбудити чоловік, коли встає з ліжка чи випадково зачепить ногою і тоді сон в мене переривчастий і знову чекаю, коли прийде сон.. Зі спреєм сон став монотонним - плавно входила в снодійний стан і не перебивався.
По дії спрею відчула заспокійливий ефект, який розслабляє і завдяки цьому повільно навіюється сон. Але якщо поруч будуть чинники, які перешкоджають сну - посторонні звуки від сусідів, неочікуваний дзвінок (якщо забути включити беззвучний режим), повітряна тривога... то однозначно це погіршить засинання.
В мене було з різних причин погане засинання. То просто не хотілося лягати спати, як всі нормальні люди 😅, то в мене був стрес від чогось/когось, то за щось переживала і в усьому цьому допоміг розслабитися мені спрей Мелоксонін.
Спокійне повільне засинання - 2 пшика під язик. Смак й аромат дещо нагадує цитрус з гірчинкою. Для кращого ефекту тримала рідину спрею під язиком максимум часу і тоді вже ковтала. Тому що найбільш швидше засвоюються речовини саме під слизовою язика.
Вранці почувалася більш бадьоріше і краще, ніж зазвичай, а все тому що сон став кращим зі спреєм. Без нормального сну й відпочинку важко функціонувати, швидке емоційне вигорання, швидка втомлюваність, певна апатія.
Буду й надалі користуватися спреєм, допомагає потрохи вибудовувати режим сну.
У відгука 0 коментарів
Іnna25

Частина 1. Снодійний спрей - Мелоксонін.

Була рада потрапити на тестування, так як знову маю загострений період безсоння.
І це в мене виражається не просто тим, що я не можу заснути (хоча основний час це так). В загостренні періоди я зовсім не сплю і можу заснути лише біля 5 години ранку. В такий період в мене проявляється нічна алергія (без будь-яких висипань). Це не на їжу алергія (так сказали лікарі), а на накопичені стреси.
І навіть коли я не стресую зовсім я всеодно в різні періоди року можу не спати по 3-4 дня. А взагальному, решту днів - важко заснути о 22-23 год вечора і засинаю аж в 1 год ночі (в кращому випадку), а вранці треба вставати на роботу тому цілий день ходжу в'яла і втомлена. І до того ж я ще й можу просинатися вночі по кілька разів (кожен другий чи третій день, буває щоночі). Це дуже виснажує і дратує, що маю такий переривчастий сон, тому надіюся цей спрей допоможе мені налаштувати режим.
Взяла участь ще через те, що склад повністю рослинний і немає лишніх добавок.
Результат напишу в наступному відгуку.
У відгука 0 коментарів
Іnna25

Тестування від Dr. Oetker (2)

5+
Насамперед відміну, що упаковки киселі мають гарний дизайн (особливо швидкорозчинних). Є мітка за допомогою якою можна легко розірвати пакет і не потрібно шукати ножиці чи різати ножем. Найбільше сподобалися саме киселі швидкорозчинні, тому що вони швидкі в приготуванні, можна брати з собою і готувати будь-де і звісно ж там велика кількість фруктів. Найбільше по кількості фруктів сподобалися киселі: малина, лісові ягоди. В полуничному здалося менше шматочків полуниці.

Щодо велики упаковок (стандартного киселю) то теж смачні, але хотілося б відчувати більше того фруктового смаку і щоб колір був більш насиченішим як до натурального справжнього киселю. Наприклад, якщо у воду кинути вишні, навіть не велику кількість, і з них зробити кисіль то колір буде насиченішим. За смак вже звісно не кажу, не рівняю.
Але хотілося б щоб більший формат киселів був схожим на ці швидкорозчинні, в плані кольору і насиченості смаків. Але при тому щоб не використовувалися штучні барвники, а тільки природні самих фруктів. *Звісно якщо це можливо
На жаль не змогла зробити фото зробленого киселю великої упаковки, бо швидко все випили 😅 на фото є порівняно кольорів лісової ягоди і малини.
У відгука 0 коментарів
Іnna25

Швидкорозчинні киселі від Dr.Oetker

6+
Отримала киселі від Dr.Oetker
Класно, що крім стандартних киселів є швидкорозчинні, які засипаєш в чашку, додаєш кипʼяток і розмішавши кисіль готовий.
Простестувавши спочатку питні швидкорозчинні киселі, мені сподобалося що там були фруктові шматочки і їх було багато. Сам кисіль в міру солодкий і звісно по бажанню можна добавляти ще цукор, але мені було достатньо того солодкого смаку, який вже був присутній. Робиться цей швидкорозчинний кисіль на одну порцію, але я брала трохи більше мл води, бо люблю рідкі киселі - щось середнє між рідким і густим.
І так в мене були такі швидкорозчинні смаки (на одну порцію): полуниця, малина, лісові ягоди. (Також отримала ще стандартні киселі)
А ще на упаковках зазначено, що в них міститься вітамін С.
Ще хочу додати, що такий формат швидкорозчинного киселю дуже зручний, бо можна брати його на роботу.
Мені дуже сподобалися ці киселі швидкого приготування і ще більше тим, що там є шматочки фруктів.
Своїми враження про киселі в більших упаковках (на більшу кількість порцій) поділюся в наступному відгуку.
У відгука 0 коментарів
Іnna25

Ентерол Імуно. Результат

3+
Приймала пробіотик з першого дня разом з антибіотиком (так як і треба робити).
В мене сильні антибіотики і лікар попередила, що може відчуватися дискомфорт і тому я повинна не забувати пити пробіотики і додатково пропити пробіотики ще +2 тижня після закінчення курсу антибіотиків.
На разі я не відчувала якогось дискомфорту завдяки пробіотикам. В мене не було печії, болі в шлунку і кишівнику, не відчувала важкості. 
Приймала пробіотик так як і антибіотик - 1 раз на день після їжі. Лікар порекомендувала, що можна брати 2 капсули пробіотика на 1 раз прийому разом з сильним антибіотиком. Брати 2 шт пробіотика в разі якщо відчуватиму дискомфорт і навіть легкий дискомфорт.
Пробіотик допоміг з важкістю в животі і покращив самопочуття. Висновок такий,  що можу рекомендувати і при потребі купуватиму ще.
У відгука 0 коментарів