Василина Кухарчук
Василина Кухарчук
Знавець
Відгуки Василина Кухарчук
Коментарі Василина Кухарчук
Отримано лайків
4 Like
Василина Кухарчук

Киселі від Dr.Oetker-❤️

Хочу поділитись своїми враженнями від даного продукту.Останній раз готувала кисіль,який продавався в брикетах невідомих виробників і незрозумілого складу,і враження залишив не дуже приємні,м‘яко кажучи(Тому ці продукти кардинально змінили попередній досвід!Тут і легкість в приготуванні,і в міру солодкість,ще й шматочки ягід!Тепер холодні зимові вечори стають смачнішими❤️
У відгука 0 коментарів
Василина Кухарчук

Вітамінний комплекс ПреМама Дуо

Після прийому вітамінів стан волосся і нігтів суттєво покращився.Помітила багато нових волосин,додалось об‘єму.Перед початком вживання ПреМама Дуо я відчувала втому,сонливість і вичерпану енергію.Зараз моєї енергії вистачить на двох:)Набагато краще самопочуття,і нервова система вже не така чутлива.
Таблетку розділювала на дві частини для комфортнішого ковтання,Це єдиний нюанс,на який я звернула увагу.
У відгука 0 коментарів
Василина Кухарчук

Початок тестування ПреМама дуо

Дякую за чудову можливість протестувати саме цей комплекс вітамінів і мінералів ПреМама дуо!Особливо зараз,коли запас енергії вичерпується ще на початку дня і вже не так багато сезонних фруктів та овочів.Очікую приплив сил і зменшення втоми,а результатом поділюсь після завершення прийому капсул і таблеток.
У відгука 0 коментарів
Василина Кухарчук

Тестування продукції Dr. Oetker

Саме завдяки участі в даному тестуванні мені хотілось вперше пекти великодню паску. І знаєте, я більш ніж задоволена😊Перший раз-і відразу повний успіх, смакота!
Найбільше було переживань стосовно опари, але Дріжджі від Dr. Oetker розвіяли всі сумніви! Опара гарно піднялась і я продовжила процес замішування тіста. До складу паски ще додала декілька крапель ванільного ароматизатора. І я закохалася в цей аромат і під час приготування і під час смакування.
Декор робила глазур'ю на желатині, але желатин купляла окремо, так як в посилці не отримала. Бусинки виявились зовсім не твердими, моя донечка з легкістю їх прожовувала і просила ще)
Загалом дякую за чудову можливість для нових рецептів і смачних історій
#naprobuua #naprobuua_droetker #DrOetker #naprobuua_відгуки
У відгука 0 коментарів
Василина Кухарчук

В передчутті Великодня

Нарешті мені пощастило ввійти в число експертів для тестування і я безмежно тому рада, так як шалено люблю випічку, і вже давно використовую товари даної марки. І ще більше тішусь, що моя пасочка буде виглядати по-справжньому святково, і надіюсь, що і на смак не підведе!
У відгука 0 коментарів