vikapoctarenko
vikapoctarenko
Новачок
Відгуки vikapoctarenko
Коментарі vikapoctarenko
Отримано лайків
1 Like
vikapoctarenko

Реакція мого організму на Альфлорекс

Привіт усім учасникам проекту і не тільки!Що я можу сказати після трьох тижнів прийому пробіотиків Альфлорекс?Тільки позитивні враження!Беззаперечно покращився стан кишківника,зменшились прояви здуття, налагодився туалетний режим. Не кожний може купити собі Альфлорекс на пробу. Але у цьому випадку висока вартість,як на мене, повністю виправдовується високою якістю. Дякую цьому проекту,його організаторам і Альфлорекс за можливість спробувати цей препарат. Звісно,буду ділитися поиємними враженнями з друзями,родичами,колегами.#naprobuua_Альфлорекс
У відгука 0 коментарів
vikapoctarenko

Полезный пробиотик

Добрый день всем! Очень рада,что стала участницей.Это мой первый проект,первое тестирование. Посылка пришла в сроки, качественно упакована. Прочитала инструкцию и с позитивным настроем решила помочь своему организму. Уже после первого приема появилось ощущение легкости. Пропали такие неприятные ощущения,как дискомфорт после принятия пищи,дискомфорт. Пока мой организм отвечает только с благодарностью. Надеюсь,что к концу приема Альфлорекс,буду видеть только положительные изменения. Рекомендую всем попробовать!
У відгука 1 коментар
vikapoctarenko

Тестування

Дуже хочемо спробувати нові трусики і серветки Pampers. До цього користувалися підгузками, донечці було в них комфортно. Будемо сподіватись,що опинимось у колі учасників тестування!Це наша перша участь. Гадаю,нам сподобається вся продукція pampers і ми надалі будемо користуватися нею,а також радити друзям і знайомим!
У відгука 1 коментар