NatuskaS
NatuskaS
Експерт
Відгуки NatuskaS
Коментарі NatuskaS
Отримано лайків
4 Like
NatuskaS

Продукція Pampers

Спасибо большое , ещё раз за возможность протестировать уже нашу полюбившуюся продукцию Pampers Pants но уже в новой серии ночных трусиков.
Тестировали мы эти подгузники как ночью так и днём ))) мы остались довольны , поскольку они выдерживают самую главную нагрузку - это полнейшая наполняемость подгузника и активность ребёнка . Наши подгузники не протекали, крылышки по бокам очень сложно и при этом мягко обтягивали ребёнка, следов перетянутости не было. И вообщем эта марка давно стала нашим фаворитом.
Цена, качество, они протестированы дерматологами, легкие в использовании - одни достоинства.
Кроме того попалась возможность ещё протестировать влажные салфетки Pampers
- для гигиены в дороге ; используем исключительно для удаления грязи с рук и тела . Они мягкие и не розлазятся, влаги достаточно чтоб хорошо протирать руки и при этом нет ощущения что где-то мыльные остатки или Вода льётся как с ведра.
- вкладные салфетки Pampers Sensitive; очень мягкие и приятные , такие салфетки не страшно использовать доя новорождённых , в первую очередь они без отдушки и по ощущению как будто наполнены исключительно чистой водой. Нет ощущения повреждённой или поцарапанной кожи. Ощущается только забота, чистота и мягкость в использовании.
Конечно салфетки не бюджетного варианта - но они того стоят . А благодаря сайту naprobu.ua мы получили возможность сэкономить и ощутить комфорт .
Кстати, сравнивала подгузники трусики Pampers Pants и PampersPantsNight они очень похожы.
У відгука 2 коментарі
NatuskaS

Нічні підгузки-трусики «Pampers Pants Night”

Доброї години часу, всім відвідувачам проекту та сайту naprobu.ua
По-перше , хочу висловити величезну вдячність за таку можливість і довіру, за участь у цьому дуже корисному проекті.
Одного разу ми мали можливість стати тестувальниками продукції PampersPants трусики-підгузки, і завдяки йому ми повністю перейшли на цю продукцію. Адже ми протягом деякого часу ніяк не могли підібрати своєму малюку Тимофійчику , підгузки. І спробувавши - завдяки Вам Підгузки-трусики Pampers-Pants - ми залишилися з ними і до цього дня.
Отже , найбільша проблема яку ми мали вирішити - це постійні висипання від підгузків у мого синочка. Потім, коли його життя стало рухливішим і він став повзати, ходити і так далі , то звичайні трусики чи взагалі підгузки на липучках зковували його рухи а бо не витримували нашого темпу та промокали.
Ще, частенько я помічала сліди на тілі у дитини в вигляді чогось схожого на кристалики ( і це за одну ніч ночівлі в основному).
Ці всі речі відповідали за комфортний сон та й денне перебування моєї дитини.
Що моду сказали , нічні підгузки-трусики PampersPants night дійсно підтримували комфортний сон мого Тимофійчика.
Переваги які я побачила та відчула на своїй дитині , це:
- легке поглинання, і вони дійсно не протікали чи десь промокали;
- захисні манжети на ніжках теж стримували вологу й берегли сухий сон малюка;
- завдяки комфортній посадці - рухливий та чутливий сон мого Тимофійчика був більш спокійним , і я це відчула на собі ( за що дуже дякую);
- підгузки дуже легко вдягаються та знімаються( я могла спринт не розбудивши малого - або вдягти його , або роздягнути та замінити підгузок;
Завдяки липкій смужці позаду підгузку , його можна дуже акуратно утилізувати ;
- його новий дизайн теж звернув на себе діагноз.
Ці підгузки маючи таку ціну на ринку , виграють у більш дорогих марок, адже здається що вони своєю продукцією оберігають і піклуються про наших малят. Тому навіть якщо ви не стали тестувальниками - візміть і для себе протестуйте їх.
Ми вже стали кумирами цієї марки від PampersPants , і Вам рекомендуємо .
Дякуємо за довіру, та знайте ми цією маркою як користувались так й будемо використовувати.
( П.С. Ми також нічні трусики в користувачами вдень , і вони витримали всееее. Отже, дякую ще раз
У відгука 2 коментарі
NatuskaS

DentaLife – ласощі для догляду за порожниною рота у собак

Всім вітання!
По-перше , хочу подякувати naprobu.ua за таку чудову можливість - користуватися новими продуктами та досліджувати іх . По-друге, про проект DentaLife – ласощі для догляду за порожниною рота у собак, вже описувала відгук і ще раз хочу сказати - спасибі.
Наш песик, мопс Джек дуже полюбив смаколики DentaLife, хоча в їжі він не дуже перебирає. Але є в нього алергія на деякі продукти , та дуже часто на переїдання продуктів харчування , - то на палички за доглядою ротової порожнини, ми ніякої алергії не мали ( що нас дуже порадувало ). Хоча ми так пильно за ротовою порожниною нашого песика не спостерігаємо, але за час використання смаколиків DentaLife- зубчики нашого улюбленця стали на вигляд кращі і нарешті немає цього неприємного запаху.
Склад паличок хороший - ніякого цукру, ніяких барвників. Герметична та зручна упаковка, застібка зручна.
Взагалі , не дивлячись на користь ці смаколики нам прийшли по душі, і Джек дуже задоволений .
Тому, ще раз дякую і ми з радістю вже всією сім‘єю чекаємо нових проектів улюбленого сайту naprobu.ua
У відгука 0 коментарів
NatuskaS

DentaLife – ласощі для догляду за порожниною рота у собак

По перше хочу подякувати naprobu.ua за таку можливість в котре стати дегустатором , амбасадорами.
По друге, ми дуже задоволені цією продукцією.
Наш песик ( мопс - Джек, 7 років) страждає алергією і не завжди ми можемо одразу з’ясувати на які саме продукти, саме тому я вирішила не відразу писати відгук. Хотілося побачити кінцевий результат.
Отже, отримавши DentaLife – ласощі для догляду за порожниною рота у собак, відразу ми з Джеком разом після розпаковки вирішили спробували ( точніше він , Джек, скуштувати, а я вже поспостерігати). Наш песик відразу вчуяв присутність смаколиків, які йому прийшли по душі . Хоча Джек і полюбляє їсти , але й багато від чого він відмовляється .
DentaLife –це дійсно ласощі для собаки. Мені як другій масі для мого песика Джека дуже сподобалося :
- форма, структура та склад смаколиків . Ці палички примусили мого песика попрацювали щелепою, вони не маленькі як корм для котів і не застрянуть в зубах.
- дуже ВАЖЛИВА відсутність алергічної реакції була, тому що більше за все я цього боялась.
- по третє, DentaLife – дійсно доглядає за порожниною рота у собаки. Хоча і пес у нас живе в будинку , але дуже часто спостерігала то запах то зуби з запаленням. Зараз такого особливо не спостерігала.
Отже , як додаткові ласощі нам дуже полюбились DentaLife , і в подальшому ми будемо їх купувати. Ми разом з нашим Джеком всім рекомендуємо , особливо враховуючи схильність до алергії , наш песик добре реагує на смаколики.
Дякуємо ще раз за цю дегустацію, адже на улюбленцеві експерименти з їжею дуже не проводжу, але ця продукція виправдала довіру. Дуже рекомендуємо!!!
У відгука 2 коментарі
NatuskaS

Woolite

Продолжаю тестировать гели для стирки - сейчас в основном стирка тёмных вещей! Так вот, результатом более чем довольна, так как раньше ничего не использовала для отдельной стирки тёмных вещей. После геля Woolite для тёмных вещей , как будто новые вещи становятся еще новее - и цвет, изапах и качество более чем достойное . Очень довольна и всем рекомендую длЯ стирки . Никаких других вспомагательных не нужно. Одна бутылочка Woolite. Заменит все средства для стирки.
Другие гели , конечно проходили стирку не так активно. Поэтому прям такую конкретную оценку давать не буду.
У відгука 1 коментар