Natusia_kov
Natusia_kov
Знавець
Відгуки Natusia_kov
Коментарі Natusia_kov
Отримано лайків
5 Like
Natusia_kov

Киселі від Dr. Oetker. Вишня 🍒

Другий вид киселю, який ми з сином вирішили спробувати була вишня 🍒 І вона стала нашим фаворитом. Солодкий смак з нотками вишні, без шматочків, що дуже добре, адже моя дитина полюбляє без шматочків.
Притовування теж виявилося швидким і легким. Тому рекомендую всім спробувати. Адже одного разу спробувавши, не зможете зупинитись) Будемо надалі пробувати нові смаки та насолоджуватися смачним киселем від Dr. Oetker
У відгука 0 коментарів
Natusia_kov

Киселі від Dr.Oetker

Хочу написати відгук про новий проект, киселі від Dr.Oetker.
Великим плюсом ж те, що є великий вибір смаків, де кожен може спробувати і обрати для себе той який буде до смаку. Яскрава упаковка, яка приваблює і хочеться спробувати новинки. Що мені ще сподобалось, це те, що тут є покрокова інструкція зі способу приготування та вся інша детальна інформація. Спосіб приготування дуже легкий, швидкий і не займає багато зусиль та часу.
Ми з сином почали з полуничного, все робили як по інструкції. Дитині дуже сподобалося приготування, і в усьому домогав мені, тому це ще один плюс, адже це і корисний проведений час з дитиною.
Сам кисіль має виражений червоний колір, на смак кисло-солодкий , як на мене ( хоч там і пишеться додати ще 3 ст. ложки цукру), але я б добавила хоча б ще одну. А загалом - це дуже смачно, особливо коли на вулиці холодно, то кисіль від Dr.Oetker - це напій який вас зігріє і додасть вам чудового та хорошого настрою.
У відгука 0 коментарів
Natusia_kov

Woolite - гель для прання

Нарешті я протестувала всі зразки. Мої враження, плюси та мінуси. Хочу в першу чергу сказати, що всі види чудово пахнуть. І всі дуже зручно тримати в руках. На цей раз я тестувала дитячі речі. Використовувала 2 види. Спочатку рожеву бутилку, а на іншу золоту. І обидва не випрали плями( на жаль(
Саме цікаве навіть свіжі плями залишились. Але бачу тут деякі учасники пишуть, що треба подвійну дозу, цікаво потрібно буде спробувати. А ще у мене є свій спосіб як видалити свіжі плями, заливати гарячою водою. І я хочу ще і такий спосіб спробувати, а потім випрати з гелем. Побачимо результат. А от з чорною бутилкою мені все сподобалось. Я випробувала джинси, і дійсно результат був хороший. Мені сподобався. Колір джинс став яскравіший.
Так круто коли є така можливість шось нове пробувати, тестувати, а ще дуже цікаво і корисно читати думку кожного з нас. І для себе дізнатись щось корисне.
У відгука 4 коментарів
Natusia_kov

Woolite premium - гель для прання білизни та одягу

Настав час і мені перевірити властивості, плюси та мінуси гелю Woolite premium. А почала я своє тестування з червоної бутилки та мого улюбленого плаття, яке зображено на фото у відгуку. З плюсів: гель не піниться, має гарний аромат, однієї такої бутилки вистачить на не одне прання, колір дійсно стає яскравіший. З мінусів: я читала, що після прання зникають ковтунці, як вам сказати ковтунці залишились, можливо після наступних разів буде кращий результат, а ще дуже не вистачає мірного стаканчика на кришечці, з яким було б на багато зручніше робити прання. І в підсумку, загалом мені сподобався гель для прання і те, що колір речей дійсно відновлюється, адже для нас так важливо, щоб ті речі які нам дуже подобаються не втрачали свій колір )) що ж буду далі продовжувати своє тестування, адже дуже хочеться спробувати гель з дитячими речами.
У відгука 12 коментарів
Natusia_kov

Woolite гель для прання

Сьогодні я забрала свою посилку. Була дуже вражена і щаслива знову тестувати щось новеньке. Дуже часто бачила рекламу по Тв, даного гелю для прання. І мені було дуже цікаво спробувати, чи справді буде такий ефект, як показують в рекламі. І ось мені посміхнулася фортуна) і я можу сама спробувати і розповісти всім іншим кому нажаль не пощастило. Доречі дуже круто, що дають змогу спробувати всі 4 види. Так що розпочинаємо тестування)
У відгука 0 коментарів