Готувала крем Тірамісу від Dr. Oetker. Сам процес готування простий, не викликає труднощів.
У теплий посуд потрібно налити 300 грам ХОЛОДНОГО молока, додати вміст пакетику і збивати на протязі 3 хв, поступово збільшуючи швидкість міксера. Готову суміш розлити по формочках і поставити на 1 годину в холодильник.
Крем виходить ніжний, легкий. Так як ми рідко вживаємо цукор, нам він видався занадто солодким, як самостійний десерт. Все таки рекомендую докупити (або спекти) печиво савоярді і готувати класичний рецепт Тірамісу, змащуючи печиво цим кремом.
Ще дівчата просили написати склад порошку.
Склад: цукор, модифікований картопляний крохмал,желатин, сироп глюкози,пальмова олія, емульгатори (Е471, Е472а), ароматизатор, карамелізований цукор, згущувач, молочні білки, мальтодекстрин, барвник, сіль.
Не містить ГМО