Kn0pka
Kn0pka
Знавець
Відгуки Kn0pka
Коментарі Kn0pka
Отримано лайків
16 Like
Kn0pka

Аха

Привіт, а в яких супермаркетах можна зустріти цю фірму частіше. Я на полицях і не бачила, а можливо просто не зверталася увагу, купуючи вже відому♥️
Дякую за відповіді
У відгука 0 коментарів
Kn0pka

Vichy

На жаль, ми не потрапили в списки.
В основному відібрали новачків) будемо чекати їх коментарів та відгуків. Особливо цікаво про лінію від вугрів. Особлива проблема.. Бажаю скоріше отримати ваші посилочки?
У відгука 0 коментарів
Kn0pka

Так хочу спробувати лінію для проблемної шкіри

З самого дитинства були проблемы з висипання и. Особливо в підлітковому віці. Шкіра жирна, через це висипання турбують дуже часто. Пам'ятаю раніше чим тільки не боролися, і гормони пила, зінєріт, Борна кислота. Але все допомогло періодично. Шкіра звикла до компонентів і вже не давала результатів. Якщо чесно зараз рідко захожу до макетів косметики, в основному все через інтернет. Лінійкою Vishy не користувалася. Бачу багато відгуків про те, що якісна косметика
У відгука 2 коментарі
Kn0pka

Вітаємо♥️

Вже обрали учасників для тестування Eveline. На жаль, ми не потрапили туди, але не засмучуємось. Хочеться скоріше почитати відгуки. Адже Eveline - це косметика нашого дитинства. Хочеться, чесних, відвертих, прозорих відгуків. Можливо знову будемо користуватися саме цією лінійкою. Успіхів?
Будемо чекати з нетерпінням
У відгука 2 коментарі
Kn0pka

Закончили тестирование

Протестировали трусики Pampers и довольны результатом. Трусики мягкие, приятные, слегка имеют отдушку к которой привыкаешь. Резинки на ножках и животике прилегают хорошо, но при этом не жмут и не остаётся следов. Ни днем, ни ночью не протекает. Очень удобные для прогулок. На трусиках есть липучка для утилизации памперса после использования, что очень удобно. Очень довольна качеством и буду брать данные трусики для дневного использования.
Достоинства: Мягкие, приятные, тонкие, резинки не жмут
Недостатки: нет
У відгука 1 коментар