Misszoia
Misszoia
Новачок
Відгуки Misszoia
Коментарі Misszoia
Отримано лайків
0 Like
Misszoia

Строчок без цукру для малят

Продукцію Простоквашино я купую для усієї сім’ї вже дуже давно. Простоквашино - це Бренд - якому я довіряю. Дякую виробнику і Naprobu.UA за можливість спробувати нові смаки. Назараз після завершення тестування продовжую купувати дану продукцію. Єдине, хотілось би ще у трохи більшому об’ємі. Успіхів!
У відгука 2 коментарі
Misszoia

Простоквашино для малят - гарний старт для наших чад!

Коли я починала вводити прикорм своїй дитині, я дуже детально ознайомлювалась із доступною інформацією, відкрити ресурсами, думками експертів і тд. І коли вийшов час ввести кисломолочні продукти, в тому числі, радилась із знайомою-хіміком. Вона погодила склад продукту і я спокійно давала і продовжую давати продукцію своїй дитині. Дуже раджу лінивим мамам і мамам які просто цінуюсь наш дорогоцінний час, і не готують самі вдома кисломолочні продукти, використовувати для поикорму діткам саме продукцію перевірених брендів, таких як Простоквашино для малят.
У відгука 3 коментарі
Misszoia

Вітамінний комплекс Премама Дуо

Дуже сподобався результат опісля прийому Премама Дуо протягом одного місяця (однозначно продовжу). Всього дві таблеточки в день і мій загальний стан покращився, пройшла постійна втома, стало більше сил, енергії і дитина, мені здається, стала спати краще (адже раніше у нас завжди були із цим проблеми). На рахунок стільця і інших показників, важко сказати... Підкупив також крутий дизайн упаковки та склад вітамінного комплексу. Після прийому здала аналізи на вітаміни і всі показники в нормі! Щаслива і я, і мій лікар:) Дуже рекомендую!
У відгука 1 коментар