mariana_gv1609
mariana_gv1609
Новачок
Відгуки mariana_gv1609
Коментарі mariana_gv1609
Отримано лайків
9 Like
mariana_gv1609

Якісна продукція від Dr.Oetker.

Мені дуже подобається продукція від Dr.Oetker. Якісний товар, і марка. Дріжджі, ароматизатор "Ваніль" особливо подобається у випічці, декор перли, сердечка, різний мікс, гарний доровнювач для оздоблення випічки. Дуже хочеться попасти в список учасників експертів, щоб гарно
спекти і прикрасити свою і дочки пасочки.
У відгука 6 коментарів
mariana_gv1609

Ура! Растішка

Дуже чекала нового тестування, а тут ще й від Растішка. Дочка обожнює цей йогурт. Що вечора даю їй на перекус. Дуже хочеться попасти у список експертів, та потішити доцю новинками від Растішки.
У відгука 0 коментарів
mariana_gv1609

Pampers pants 4

Протестували памперси-трусики, я дуже задоволена,що нам пощастило на собі випробувати роль експерта. Трусики дуже зручні, висока зручна резинка, яка не сповзає, м'які на дотик трусики, легко надівати і легко знімати. Зручно, що взаді на трусиках є наклейка-скотч, шкіра лишається сухою,без прищиків. На ніч використовували 2шт. Не протікають,що є найбільшою радістю, Доця дуже любить розглядати малюнки на трустках. Протестувавши ці Pampers pants я залишилася дуже задоволена. Вже замовила такі ж трусики на сайті @pampik.ua. Раджу всім спробувати такі трусики!
У відгука 0 коментарів
mariana_gv1609

Pampers pants ?

Сьогодні пролучили свою посилочку. Дуже радію, що потрапила у список експертів. Трусики ще не мали, а зараз така можливість протестувати?. Донечці дуже сподобалися малюнки на трусиках. Дякую, ще за салфетки, вони завжди необхідні. Трусики приємні на ощуп, міцна резинка,яка не сповзає. Яскраві гарні малюнки, легко знімаються, без стороніх запахів. Після закінчення трусиків, будемо використовувати їх часто. Дуже зручно мати трусики, при поїздці, або в тц. Дякую Вам за такий проект і можливість ним скористатися.
У відгука 0 коментарів
mariana_gv1609

Щось новеньке

Всім привіт? Дуже класно, що є така можливість попасти в список експертів і протестувати на собі цілою лінією по догляді за собою. Дуже хочеться стати цим експертом. Донечці пощастило, і вона тестує Pampers pants?. Надіюся, що і мені пощастить?Eveline користуюсь різною продукцією. Всім удачі???
У відгука 0 коментарів