victoriasvitko
victoriasvitko
Новачок
Відгуки victoriasvitko
Коментарі victoriasvitko
Отримано лайків
3 Like
victoriasvitko

ПреМама ДУО чудовий збалансований комплекс для вагітних і годуючих мам.

Дякую naprobu.ua за можливість протестувати такі необхідні вітаміни, у такий надважливий період життя. Результат відчутний однозначно. Нігті міцніші, волосся живіше, шкіра зволожена, самопочуття відмінне? комплекс вітамінів і мінералів + омега 3 в одній упаковці - це дуже зручно у застосуванні.
З мінусів: - велика таблетка, важко ковтати.
У відгука 0 коментарів
victoriasvitko

Тестування вітамінів для мам.

Дуже втішена, що маю можливість протестувати ці вітаміни, оскільки зараз на 22 тижні вагітності і це вже 2-га вагітність. Під час першої вживала тільки фолієву к-ту(ніяких вітамінів) і після пологів волосся посипалось, зуби прийшлось ремонтувати ще на 8-9 місяці вагітності, коліна почали скрипіти і боліти. Тому вдруге такої помилки робити не буду. І ось у мене випала можливість пропити курс ПреМама ДУО.
Плюси: окрім вітамінів і мінералів, у них в комплексі є Омега, а це дуже круто і надзвичайно важливо для нашого організму, оскільки вона дуже корисна як для мами так і для дитини. ( Після першої вагітності вживаю омегу на постійній основі і син також).
Мінуси : поки що не зауважила.
P.S.Обов'язково дотримуватися інструкції і вживати таблетку і капсулу одразу після їди. Я прийняла через 2 годину після сніданку і мені відбекувалось (вибачте за подробиці) рибою.
У відгука 1 коментар