natali0516
natali0516
Експерт
Відгуки natali0516
Коментарі natali0516
Отримано лайків
17 Like
natali0516

Солодкі сни – запорука здоров’я

Коли отримала спрей, дуже зраділа можливості протестувати та нарешті виспатися. Адже наше сьогодення цьому не сприяє. Стреси, неспокійне життя, проблеми вдома, на роботі й т.п. Вперше, вирішила для потужного ефекту використовувати 2 пшика. І що ви думаєте, вночі так само прокидалася, але протягом дня, де не ходила, кругом "шукала подушку", щоб прилягти. Через кілька днів перейшла на один пшик, на жаль, нічого не змінилося. Це було моє тестування перший тиждень. І я його перервала, адже працюю цілий день, тому мене такий ефект не влаштовує. Хоча є в мене думка, що, можливо, це пов'язано з тим, що тестування розпочала одразу після оперативного втручання під загальним наркозом. Тому спробую від завтра повторити. Тоді відпишусь. Хочу в коментарях почути думки дівчат, в кого теж були такі відчуття.
У відгука 0 коментарів
natali0516

Заварний кисіль від Dr.Oetker

Сьогодні у нас було тестування іншого виду киселю - заварного. Смак обирала дочка, тому що з попереднього різновиду любить полуницю. Отже, його й обрали. Щодо приготування, він теж швидко і легко готується, але смак не такий насичений, як у киселю швидкого приготування. Якщо взяти об'єм води, вказаний на пакуванні, то кисіль виходить дуже густий, якщо додасте води, щоб трохи розрідити, то не забудьте додатково додати ще й цукру. І взагалі, я завжди чомусь забуваю додавати цукор(але ж він вказаний на пакуванні))))
Висновок робимо наступний - ми не зраджуємо киселю швидкого приготування зі шматочками фруктів, а ви дегустуйте, оцінюйте і обирайте на свій смак.
Dr.Oetker - це любов з першої ложки)))
У відгука 0 коментарів
natali0516

Зігрійся теплом домашнього затишку – тестуй киселі від Dr.Oetker

Я і моя сім'я є прихильниками продукції @dr.oetker_ukraine вже давно. Можна сказати, ми є її шанувальниками. Це желе для торта, Желфікс, дріжджі, пудинги різноманітних смаків, порошок для печива (це тільки те, що я пробувала) і, звичайно, кисілі. Любов до киселів миттєвого приготування ми привезли з собою з Польщі, коли там перебували тимчасово у польській родині, де були діти. Моя дочка тоді спробувала, і це стало нашим one love!
Відтоді у нас завжди він є, коли раптом захочеться щось солоденького. По-перше, чому ми їх полюбили, це легкість і доступність у приготуванні, по-друге, склад самого продукту - крохмаль, сушені шматочки ягід, природні барвники і вітамін С, а, по-третє, також різноманіття смаків. Наприклад, улюблений моєї дочки це полуниця і малина, а мої - журавлина, вишня і лісові ягоди.
Ми полюбили цю продукцію ще до тестування, а коли отримали посилку, то нашій радості не було меж. Отже, наш відгук - продукт ідеальний на смак і вартий, щоб спробувати.
У відгука 1 коментар
natali0516

Крем для душа від Avon

Мені випала нагода протестувати крем для душа "Зігріваюче какао"))) Вже назва говорить сама за себе. Сказати, що я задоволена, це не сказати нічого. Це перший засіб для душа за багато років, який не викликав свербіння шкіри після використання. Адже раніше, який би гель для душу я не використовувала, чи то з масмаркету , чи то брендовий і недешевий, постійно в мене був цей "післясмак". А тут все ідеально і запах, і консистенція, і відчуття. Просто насолода!
У відгука 0 коментарів
natali0516

Сироватка Anew від Avon

Давно не користувалася продукцією Avon. І ось з'явилася така можливість пригадати, як це було років 10 тому. Насправді, я не є фанатом вікової косметики, але ж роки беруть своє.
Перше, на що я звернула увагу, це анотація до засобу, але на жаль український варіант не знайшла, тому скористалася болгарським варіантом, він виявся найбільш зрозумілим. Далі запах, тут питань немає, як завжди Avon на висоті) .Запах приємний з нотками помаранчу. Консистенція приємна, гарно поглинається шкірою, не залишає відчуття зайвої масності на шкірі. Ще спробула після сироватки нанести на шкіру обличчя зволожуючий крем, як було написано в інструкції. Результат дійсно сподобався. Вже на 5й день після початкук тесування я побачила результат, шкіра стала пружнішою і не такою тьмяною. Тому задоволена цим продуктом на всі 100% і всім рекомендую!
У відгука 4 коментарів