zaxacavabana
zaxacavabana
Новачок
Відгуки zaxacavabana
Коментарі zaxacavabana
Отримано лайків
4 Like
zaxacavabana

Звіт за 10 днів

Отже, пройшло 10 днів з моменту , коли я почала приймати Альфлорекс. Які зміни пройшли ? Докладніше далі:
За цей період покращилось самопочуття, і навіть настрій. В здуття зникло, тяжкість у шлунку після приймання їжі теж зменшилась. Також мене переслідували рідко , але були, печія і підвищена кислотність, печія зникла, вірніше за останні десять днів її не було, можливо це пов’язано з прийманням препарату .
Хочу зазначити також, що зникли розлади шлунку,які були в мене дуже часто.
Буду продовжувати, подивимось що буде далі.
У відгука 3 коментарі
zaxacavabana

Альфлорекс (тестування по українськи)

Вітаю! Сьогодні я отримала тестування препарату Альфлорекс. Що це ,я дізналась з детального опису в Інтернеті і дуже зацікавилась,так як маю деякі порушення травлення,спричиненні станом здоров’я. Але перед вживанням вирішила проконсультуватися з лікарем,яка в свою чергу підтримала курс прийому цієї добавки. Після проходження курсу планую перевірити результати)
Отже, сам препарат це — дієтична добавка, що містить оригінальни штам ( чисту культуру мікроорганізмів) БІФІДОБАКТЕРІУМ ІНФАНТІС 35624 , у дозуванні більше міліарда бактерій, як зазначено в інструкціі.
Доречі інструкція написана виключно українською мовою, дуже доступна і зрозуміла. Також на самій упаковці і на тубусі теж вказано важливі порадники, на які варто звернути увагу. Я вважаю це дуже зручно, тому що не завжди зберігаєш всі вкладиші і пакування від ліків та інших препаратів. А на рахунок доступу інформації однією мовою це питання двобоке, з одного богу приємно що виробник підтримує державну мову, а з іншого чи це не спричинить те що деякі люди, які не мають доступу до інформації, не захочуть купити цей препарат. Але це не нам вирішувати, кожен робить свій вибір)
Такое зазначається що препарат можна вживати з іншими біо добавками , та що він ге містить глютену. Дозування - 1 капсула вдень.

Сам препарат запаковано в герметичний пластмасовий невеликий туб,який зручно носити з собою. В одній упаковці 30 капсул, які розраховано на місяць вживання. Вони зручної величини і легко проковтуються.
Одне починаємо тестування, чекайте нових відгуків)хай щастить!
У відгука 0 коментарів