Валюшка1705
Валюшка1705
Експерт
Відгуки Валюшка1705
Коментарі Валюшка1705
Отримано лайків
7 Like
Валюшка1705

Тестування Альпекід Хепі Дрінк

Тестування Альпекід Хепі Дрінк від @naproby.ua i @alpekid_ukraine

Дуже зручно давати Альпекід Хепі Дрінк, оскільки має зручне фасування (саше)та з легкістю розчиняється у рідині (навіть в охолодженій воді), не потрібно підсолоджувати. Дитина вживає із великим задоволенням. До переваг можна також віднести те, що дієтична добавка без ГМО, не має штучних ароматизаторів, консервантів та барвників. Всім рекомендую спробувати!
У відгука 0 коментарів
Валюшка1705

тестування киселів

Киселі дуже сподобалися, споживали їх із великим задоволення, дитина зовсім в захваті, просить ще і ще.. сподобалось те, що вони дуже зручні в приготуванні - залили окропом, трішки почекали і вуаля, все готова, смакуй. також дуже сподобалося те, цо в киселях наявні були шматочки фруктів. після тестування будемо надалі купувати! всім рекомендую!!!
У відгука 0 коментарів
Валюшка1705

киселі від Dr.Oetker

сьогодні на пошті отримала киселі на тестування. чесно скажу, я вперше в житті буду тестувати (пити) такі напої. сподіваюсь, що мені сподобається))) після тестування поділюся враженням про сам напій)))
У відгука 0 коментарів
Валюшка1705

Nan 4 OPTI PRO

Суміш дуже гарна, що по якості , що по складу! Дитина із задоволенням її їсть. Має приємний запах, при розмішуванні відсутні грудочки. Животик не вздувається, нормалізується травлення! Всім рекомендую!!!
У відгука 0 коментарів
Валюшка1705

Nan4 opti pro

Отримали суміш для тестування. З великим задоволенням зараз цю суміш тестуємо!!!
У відгука 0 коментарів