Yarina_Mala
Yarina_Mala
Новачок
Відгуки Yarina_Mala
Коментарі Yarina_Mala
Отримано лайків
1 Like
Yarina_Mala

Pampers pants

Після декількох днів тестування хотілося б доповнити відгук. Для мене було величезним здивуванням, що на ранок після майже 12 годин сну сіднички крихітки були сухенькі. Так гарно тримають вологу! Суцільне задоволення ❤.
А тепер те, що мало сподобалася. Немає індикатору наповнення. Не скажу, що цей критерій є для мене критичним, але зручніше було б, якби він був. Ну, і особисто для мене, це не зручність склеїти використаний підгузок липкою стрічкою однією рукою. Не знаю, можливо, потім я приловчуся це робити, але поки що це для мене місія нездійсненна ?.
У відгука 0 коментарів
Yarina_Mala

Pampers pants

Любов з другого погляду ?.
Перший раз взяли пачку ще відразу після пологового будинку. Звичайні pampers. Алергія, висип і червона попка, яку довго довелося лікувати. Спочатку я побоялася спробувати знову. Але зараз... Це просто космос! Легкі, зручні, швидко впитують вологу, дуже приємна і м'якенька резиночка. Ні одного сліду на шкірі малюка після використання! Це якийсь просто новий рівень! Легко надягати і так де само легко зняти. Дуже ніжні резиночки на ніжках. Я не очікувала, що я їх так полюблю. В перший же день їх тестування відразу замовила собі велику пачку)
У відгука 0 коментарів