Татьяна Шпинь
Татьяна Шпинь
Знавець
Відгуки Татьяна Шпинь
Коментарі Татьяна Шпинь
Отримано лайків
5 Like
Татьяна Шпинь

Бекутан Мультиімуно – мультифакторний помічник дитячого імунітету

Пройшли з донечкою Варюшою (ввк 2,2р.) тестування вітамінів і пробіотиків Бекутан. З плюсів що сподобалось, це приємний смак, який сподобався донечці, приємний аромат. За час прийому комплексу у дочки наладився стул. У Варюши проблеми з цим від народження і час від часу приймаємо пробіотики, тому знаю їх вплив на її організм. Донька кожен день сама просила дати їй "вітаміни.
З мінусів, не сподобалось що в інструкції не указано у якій кількості води слід розчиняти даний комплекс. І краще б було щоб виробник вказав проміжок доби в який краще приймати Бекутан
#бекутанкідсмультиімуно_напробу
У відгука 0 коментарів
Татьяна Шпинь

Бекутан - тестування

З нетерпінням чекаємо з донечкою повідомлення про надходження відправлення. Дуже зраділи, що потрапили у відбір
У відгука 1 коментар
Татьяна Шпинь

Cooker

Після оформлення на сайті менеджер швидко зв'язалася. Уточнила адресу доставки і зручний час для отримання посилки. Курєр приїхав на наступний день, як і домовились, в той період часу, який було обумовлені. Молодий хлопчина, досить приємний у спілкуванні, дотримувався всіх заходів захисту (маска, перчатки). Коли кур'єр приїхав ми з донечкою гуляли на вулиці, тому я попросила нас дочекатися. Кур'єр дочекався і без зайвих слів все нам передав. Пакунок був у сумці-золодильнику. Сам сайт досить зручний для замовлення, ціни приємні, персонал ввічливий, тому сміливо можу рекомендувати друзям і знайомим.
В тестувальний набір входило 7 продуктів ТМ Салтівський мясокомбінат (Сервелат, Президентська, Венеція, Італійська, Фінська ковбаси, були і молочні сосиски), милий магнітик у вигляді поросятка і візитка. Сам пакунок був гарно запакований в крафтовий пакет і потім в поліетиленовий для зручності доставки.
Ковбасні вироби були свіжі. На кожному зазначено строк придатності і склад. Кожен продукт має свій неперевершений смак. Найбільше сподобалася Президентська ковбаса і молочні сосиски. Сосиски такі ніжні і смачні, що я навіть дала їх своїй півторарічній донечці.
У відгука 0 коментарів
Татьяна Шпинь

трусики Pampers Pants

Взяли участь у тестуванні трусиків Pampers Pants. Трусики дуже сподобалися. Їх легко одягати і ще легше знімати. Вони не протікають, не передавлюють ніжки, щільно прилягають. Дуже тонкі, що не спричиняє малюку дискомфорту під час руху і також відіграє важливу роль у спекотні дні. Одного разу користувалися підгузками Pampers, але вони мене не вразили. А цього разу залишилися дуже задоволенні і розглядаємо варіант змінити наші трусики на трусики Pampers Pants. Обовязково буду рекомендувати друзям та знайомим трусики Pampers Pants.
У відгука 0 коментарів