1593623198
1593623198
Новачок
Відгуки 1593623198
Коментарі 1593623198
Отримано лайків
5 Like
1593623198

Заключний відгук

Органічна косметика EvelineRichCoconut виправдала всі сподівання. Очищаючі засоби добре змивають косметику і забруднення з обличчя, залишається невелике стягнення але для його усунення я користувалась кремами. Після використання крему під очі шкіра стала більш підтянутою. Зволожуючий крем добре підійде для денного використання не залишаючи жирних слідів. Поживний має більш масну структуру і краще використовувати на ніч.
У відгука 0 коментарів
1593623198

Тестування лінійки косметичних засобів Rich coconut від Eveline

Набір складається з 5 предметів, нижче розпишу трохи про кожний із них.
1. Зволожувальна кокосова міцелярна вода для демакіяжу. Цей продукт цікавив мене найбільше. Зі своєю задачею справився на ура. Гарно зняла косметику і не залишила слідів.
2.Ніжна кокосова пінка для вмивання. Так як міцелярну воду також треба змивати наступним кроком ьеремо пінку. Ніжний мус який очищає ваше обличчя. Зазвичай після очищення лице суше і стягує, тут такого ефекту не було.
3 Багатий живильний крем для шкіри навколо очей. Гарна текстура, шкіра добре звожожена після нього
4.Мультиживильний кокосовий крем для обличчя (для всіх типів шкіри, у тому числі чутливої). Більш насичена текстура ніж узволожуючого крему, після нанесення не залишає жирного відчуття. Після декількох використань склалось позитивне враження
5. Інтенсивно зволожувальний кокосовий крем для обличчя Гарний крем, після використання шкіра ніжна, наповнена, нема відчуччя жирності.
Вся лінійка має дуже гарний запах кокоса.
У відгука 0 коментарів
1593623198

Кінець випробування

Сьогодні закінчили останню пачку Денталайф. У собаки після прийома помітно посвітліли зубы і запах став приємніший. Він залюбки їсть ці палички адже вони не тільки корисні а й смачні. Плануємо і далі купляти цей засіб для очистки зубів нашого улюбленця. Що може бути краще просто дав собаці паличку поїсти і в неї вже очищені зуби і також є чим зайнятись хвилин п'ятнадцять.
У відгука 0 коментарів
1593623198

Денталайф - гарний засіб для чищення зубів

Мій Рокі не давав механічно чистити зуби. Цей засіб став знахідкою. Пес одразу вподобав його собі. Вже після першого тижня використання був помітний результат- подих став приємніший а зубы посвітліли. Те що в складі є вітаміни і корисні речовини - це ще один плюс Денталайф. Дуже зручна зіп упаковка, яка не пропускає запах. Самі палички гарного розміру, собака затискує лапками і гризе.
У відгука 0 коментарів