Домашняя пицца с сырным бортиком

К сладостям я довольно равнодушна, а вот пиццу у нас дома очень любят, часто заказываем ее в кафе или доставкой на дом. Но когда в посылке пришли сухие дрожжи Dr.Oetker, то я решила сделать пиццу сама. И не простую – а с сырным бортиком.
Тесто делала самое простое: мука, дрожи, яйцо, специи, соль, сахар, подсолнечное масло и теплая вода.
Оно полчаса постояло в холодильнике. После этого я раскатала его в подобие круга. Потом взялда тертый сыр и, подворачивая края, сделала их сырными. За такие «сырные бортики» в местной пиццерии берут 50 гривен ?
Не забудьте смазать тесто томатной пастой. Начинка – тут уже каждый сам себе художник. Я взяла охотничьи колбаски, зеленые оливки, саклями, шампиньоны (сырые, но тонко нарезанные) и свежую зелень.
Все это можно хорошо поперчить, если любите острое.
Поставьте в духовку на 20 минут при средней температуре. За 5 минут до готовности загляните и посыпьте еще немного тертым сыром.
Приятного аппетита всем!
У відгука 6 коментарів
umserg
Желфикс класная штука часто используем
Natali27
А не підкажете, як саме ви завертали бортики піци? Просто края припідняли, чи сир прямо в тісто завернули?
Показати ще 4 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися

Добавлю еще кое-что

В этот раз испробовала желатин, нужно было чтобы результат был "прозрачным" так и было пока не добавила краситель. Но все равно результат порадовал.
У відгука 2 коментарі
fitakKatja
А вы сухой или гелевый краситель использовали?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися

Глазур та какао

Готувала кекси , використовувала глазур чорно-білу . На смск як с поважній шоколад , діти його з’їли за 2 підходи , що прийшлось готувати 2 порцію ))
На другий кекс для глазурі використала какао . Щиро рекомендую , однорідна констинтенція і шоколадний смак .
У відгука 11 коментарів
Наталия Пинчук
Як гарно виглядає глазур на першому фото, взяла собі на замітку.
Eshli33
Кексики красивые и с черно-белой глазурью, и из какао!
Показати ще 9 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися

Dr.Oetker

Шалено набираю швидкість на збільшення ваги всією сім'єю, адже не можу зупинитись творити з такими потужними продуктами.
Сьогодні в нас: бісквіт з творожною начинкою з ізюмом, цукатами, використовуючи ванільний цукор, ароматизатор і "вишенка на торті" - шоколадна глазур@ неймовірно смачно!
У відгука 6 коментарів
Лилия91
Як смачно виглядають Ваші смаколики?Аж самій закортіло приготувати щось таке гарне та смачнюще??
Анна Белоус
Лилия91, безусловно на радовать близких и просвещать время релакса в приготовлении для себя! УДАЧИ Вам и вкуснейших десертов°°
Показати ще 4 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися

Желатин

Вирішила приготувати заливний язик, вчасно згадала про желатин від Dr.Oecter . Він дуже легкий в приготуванні - розчиняється миттєво, колір не змінюється , абсолютно прозорий . Ніякого по стороннього смаку не відчувається . Рекомендую
У відгука 3 коментарі
Наталия Пинчук
Ви замочуєте попередньо желатин холодною водою?
1564059817
Доброго дня. С желатином готую, а от з агаром щось останнього разу не вийшло. Як його необхідно правильно розчиняти і з'єднувати, підкажіть будь ласка.
Показати ще 1 коментар
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися