Відгук

Елена Марченко

Всі задоволені

Протестувала продукцію BIC і готова поділитись рещультатом!
Мій першокласник в захваті від кольорових олівців BIC! Шикарні насичені кольори! Перевагами таких олівців є їх якість. Скільки помилок було зроблено при купівлі інших (дешевих) олівців, які неможливо було підточити без того, щоб зломався стержень чи не відпав шматок деревини. Про якість розфарбовування такими олівцями годі і казати. Наразі я повністю задоволена якістю олівців BIC, як кольорових так і звичайних графітових: гарні та стильні, при підточуванні не ломаються та плавно підтесуються, стрижень міцний і щільно тримається деревини, м'яке розфарбовування. Крім ттго графітові олівці мають гумку яка також стирає без розводів та чистенько.
Шикарні фломастери! Гарні насичені кольори! Палітра вражає. Мій першачок наввипередки з восьмикласником люблять помалювати. Фломастерів вистачає надовго, не сохнуть, рівномірно зафарбовують. Однозначно рекомендую! Безліч кольорів дає волю емоціям.
Крім того у BIC класні ручки. Дуже якісні. Стрижні м'яко пишуть, не рвуть папір при натисканні та не залишають пробілів пасти. Паста не розтікається. Якісний пластик який не зломається при сильному натисканні. Використовує і син в 8му класі і першокласник. Вцілому якісний продукт!
У відгука 1 коментар
alice_therapy
Погоджуюсь з вами! Дуже задоволена цим тестуванням!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися