Відгук

Діана_Артеменко

Тестування БІК

Доброго дня , дуже дякую напробу за можливість тестувати і відкривати для себе нові продукти. Цього разу ми тестували продукцію від БІК . У мене аж троє тестувальників , але роботи вистачило на всіх ) Прості олівці , кулькова і гелева ручки помандрували разом зі старшою донею до школи 😊. Вона в мене дуже перебірлива , але канцтовари від БІК пройшли цей відбір 🤩. Найбільше доні "зайшла" гелева ручка від БІК - сказала , що буде писати тільки нею )
Синочки разом зі мною тестували олівці кольорові БІК Кідс Еволюшин Страйпс без вмісту деревини - скажу , що олівці реально класно малюють - кольори яскраві та насичені , малювати з ними одне задоволення))) Також вони міцні , перевірено не одним падінням 😂.
Далі про фломастери БіК, що не висихають без ковпачка до трьох місяців) (крім чорних та червоних чорнил ) Ці фломастери прибули за адресою, бо ковпачки і фломастери в нашому домі речі не сумісні 😅. Деякі фломастери БІК лежать без ковпачків з початку тестування - то ще досі малюють , тобто повністю відповідають своїй назві ))) Також фломастери мають тонкий стержень , тому малюнки з ними будуть точними .
Ще ми тестували фломастери БІК Кідс, що легко змиваються , це для мене просто знахідка , бо випрати фломастери від білої футболки , це той іще квест 😄. Як добре , що тепер є фломастери БІК Кідс і сліди від фломастерів більше не проблема - перевірено мамою трьох дітей 😁.
Особисто мені дуже сподобалися прості олівці від БІК - вони такі красиві 🤩 , та функціональні . Малюють чіткі , добре помітні лінії , не ламаються 😉.
Додаю фото наших тестувань .
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися