Відгук

v.vershynina

BIC знайомство та закоханість☺️

Прості олівці, що може бути особливого, або чому хтось вибагливий? Все просто, коли товар якісний, то до нього і питань не буде. Олівці тоненько пишуть, гарно точаться, стержень не ламається та не осипається. Окремо дякую за гумку, яка не ламається і не зникає від першого використання, а також не залишає брудних ліній.
Але хотіла би відмітити одну річ, дорослим все одно на дизайн олівців(в основному), а от діти люблять щось цікаве. Тому було би добре побачити і дитячу серію такої якості, якщо це можливо)

Кольорові олівці, мають яскравий колір, стержень не кришиться, навіть після падіння, мʼяко та гарно пишуть. Я багато спробувала олівців і до знайомства з BIC в мене був тільки один фаворит із брендів, а тепер їх два)

Ручки BIC окрема рекомендація для школярів та і дорослих також, вони не мажуть. Я спеціально проводила експеримент, швидко терла після напису і вуаля на папері немає зайвого сліду. Мені, як людині, яка віддає перевагу гелевим ручкам, то це любов. Тоненько пише, не залишає зайвого сліду і тому одна пішла до мами в сумку)

Фломастери, як фарби любов осені, бо дні стають коротші, погода різна, а вдома дитині треба знаходити заняття. Фломастери, як і ручки не мажуть і не розтираються. Обидві серії легко видаляються з рук та столу, хочу ця функція притаманна одній із серій, тому можливо нам повезло) А також ми навіть встигли перевірити на одязі, то відіпралось все після одного прання.

До цього ми не були знайомі з цим брендом, напевно лише з ручками за часів мого навчання. Дякую вам за це тестування ☺️
Додаю BIC до списку товарів, які куплю ще не раз, а таких брендів не так багато)
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися