Лариса-Г.
Лариса-Г.
Новачок
Відгуки Лариса-Г.
Коментарі Лариса-Г.
Отримано лайків
0 Like
Лариса-Г.
Ось прийшла черга до ще одного відгуку. На цей раз вирішила спробувати зробити варення з дині. Отже, для цього взяла 1 кг дині, 0,5 кг цукру і пакетик Желфіксу 2:1. Диню я почистила і потерла на тертушці, щоб була однорідна консистенція. Змішала диню з Желфіксом, довела до кипіння і додала цукор. Диня була дуже солодка, то я додала ще 5 грам лимонної кислоти. Дала покипіти 5 хвилин і розлила по банках. Як і минуло разу наступного дня чекала густого джему, але не так сталося, як гадалося. Варення стало трішки густішим, чим було. Гадаю, що так сталося із-за того, що диня була досить соковитою і треба було ще додати пакетик Желфіксу. Але загалом я задоволена результатом. Варення вийшло смачненьке, гарного жовтого кольору.
У відгука 2 коментарі
Лариса-Г.
Нарешті вдалося дістатися до комп'ютера, щоб залишити свій черговий відгук. Цього разу дійшла черга до Желфікса 2:1 і апельсинів. Варення з апельсинів я ніколи не куштувала і тим більше не готувала, але після свого чергового експерименту думаю, що це буде нашим одним з улюблених ласощів. Отже, як і написано в рецепті, я взяла апельсини, почистила, розділила на дольки та дрібненько порізала. Чиста вага у мене вийшла 1,1 кг. Висипала в кастрюлю з широким дном, додала до Желфікса 2:1 цукор 2 ложки і всипала до апельсинів. Після того, як вони закипіли, я додала 0,5 кг цукру і ще раз довела до кипіння і варила ще 5 хвилин. Розлила банках, цього разу вже всі не стерилізовала, перевернула догори дном на 5 хвилин. І залишила стигнути. Консистенція вийшла желейна, насиченого жовтого кольору і приємного апельсинового смаку, але наступного разу буду ще додавати лимонну кислоту, бо для мене вийшло солодкувате, для діток я думаю буде в самий раз. Ще спробувала лимонну кислоту від Dr.Oetker в приготуванні бісквіта, шарлотки і консервуванні персиків.
У відгука 0 коментарів
Лариса-Г.
Участь в тестуванні беру вперше і для мене це стало цілковитою несподіванкою. Анкету на участь я заповнила та й ніколи було слідкувати чи вибрали мене. Але коли прийшло смс з Нової пошти у мене був радісний шок. Дуже дякую за можливість приймати участь в тестуванні і спробувати чудовий продукт від Dr.Oetker Желфікс. Шкода, що для мене трішечки запізно дістався Желфікс, оскільки основні "запаси на зиму" я вже зробила. Але це додаткова можливість спробувати якість нові цікавинки, та ще ж будуть яблука восени. Коли забрала посилку із Нової пошти, була дуже задоволена вмістом, сподобалося що було не по одному пакету, а аж по три, отже є можливість спробувати не в одному, а в декількох заготовках. Знайомство вирішила розпочати з Желфікса 1:1 і чорної смородини. Варення я роблю із цілих ягід і варю його завжди довго, а цього разу вирішила варити без шкірок і протерти ягоди через сито. Для 2 кг ягід я взяла 2 кг цукру і 1 пакет Желфіксу 1:1, я знайомила з інструкцією і читала, що пакет на 1 кг, але вирішила спробувати на 2 кг, хотіла, щоб вийшов не желейний джем, а середньої густоти. Перетерті ягоди змішала з Желфіксом, попередньо додавши до нього 2 ложки цукру, закип"ятила, потім додала цукор і варила 5 хвилин. Банки я завжди стерилізую, що зробила і цього разу, а одну банку вирішила не стерилізувати, подивлюся, що буде. Варення розлила по банках, воно було рідке, коли розливала, на 5 хвилин перевернула догори дном, а потім залишила охолоджуватись. Яке вранці було моє здивування, коли у мене вийшов справжній джем, який потрібно різати ножем. Смак дуже приємний з кислинкою. Колір гарний, насичено-червоний. Мені дуже сподобалося використовувати Желфікс, ніяких тобі довгих помішувань для гарного варення. Все настільки просто. Єдине хотілося б відмітити, що пройшовши по наших супермаркетах в жодному немає Желфікса в продажу, що дуже засмутило.
У відгука 0 коментарів
Лариса-Г.
Скажіть, будь ласка, як дізнатися чи з"явився мій відгук. Другий день пробую залишити відгук, а його все немає. Чи я щось неправильно роблю?
У відгука 1 коментар