Ось прийшла черга до ще одного відгуку.
На цей раз вирішила спробувати зробити варення з дині. Отже, для цього взяла 1 кг дині, 0,5 кг цукру і пакетик Желфіксу 2:1.
Диню я почистила і потерла на тертушці, щоб була однорідна консистенція. Змішала диню з Желфіксом, довела до кипіння і додала цукор. Диня була дуже солодка, то я додала ще 5 грам лимонної кислоти. Дала покипіти 5 хвилин і розлила по банках.
Як і минуло разу наступного дня чекала густого джему, але не так сталося, як гадалося. Варення стало трішки густішим, чим було. Гадаю, що так сталося із-за того, що диня була досить соковитою і треба було ще додати пакетик Желфіксу.
Але загалом я задоволена результатом. Варення вийшло смачненьке, гарного жовтого кольору.