Ірина Водославська
Ірина Водославська
Експерт - Блогер
Відгуки Ірина Водославська
Коментарі Ірина Водославська
Отримано лайків
18 Like
Ірина Водославська

Смачні соуси

Ось і закінчилося тестування продукції ТМ "Верес" для нашої родини. Хочу поділитися своїми враженнями і надати рекомендації, щодо тестових продуктів.
І так, були протестовані три види соусів: Мексикано з гостринкою, Американо і Італьяно.
Почну з фаворита, це соус Мексикано: наша родина відразу оцінила смак, він не був виражено гострим, легка пікантна нотка звісно присутня, але якщо ви не любите гостре, то сміливо можна куштувати цей соус. В складі: гвоздика, мускатний горіх, кориця, солодкий перець, часник, цибуля, червоний перець, духмяний перець, томати. Чудово смакував до м'яса, картоплі фрі, та як доповнення на тостовий хліб до супу і борщу. Середня вартість - 31 грн за 200 грам.
Соус Американо,це був особисто мій улюблений смак, дуже подобається цей присмак який нагадує бургер із Мака. Чудово доповнював домашню шаурму, смакував до котлет, діти додавали соус до спагетті з сиром. У складі: гірчиця, куркума, коріандр, майонез, соус томатний, духмяний перець. Усі ці спеції завжди є у нас вдома і використовуються при приготуванні їжі, тому мабуть для мене цей соус ідеальний. Середня вартість - 29 грн за 200 грам.
Соус Італьяно, це соус для людей які обожнюють базилік, бо саме він дуже яскраво виражений у цьому соусі. Так як я фанатка соусів песто, то для мене цей соус смакував, але для членів родини не всім зайшов саме присмак базиліку. У складі: петрушка, базилік, лайм і майонез. Додавала цей соус до овочевих салатів, та використовувала як доповнення до лавашу з різними начинками. Середня вартість - 27 грн за 200 грам.
Це був чудовий досвід, круто коли ти можеш обрати свій улюблений смак і поділитися враженнями з друзями. Дякую ТМ Верес @veres_food та @naprobu.ua за можливість взяти участь у тестуванні.
У відгука 0 коментарів
Ірина Водославська

Другий відгук про препарат, завершення тестування

Ось і підійшло до кінця тестування дієтичної добавки "Гастромуніл", яке прийшлося якраз на той час коли я, та моя родина, хворіли на ангіну. І якщо діти вилікувалися в більш легкій формі, то мені довелося лікувати недугу спочатку антибіотиками в таблетках, а потім і в уколах. Це було страшенне навантаження на мій слабкий шлунково-кишковий тракт, мене такий розклад подій дуже засмутив, бо я знала, що матиму наслідки після такої великої дози антибіотиків. Як пише виробник дієтичної добавки, що приймати можна препарат по 1-2 капсули, та в моєму випадку вибір був очевидний, наванатаження на організм величезне, я приймала препарат по 2 капсули, двічі на добу під час лікування і по 1 капсулі приймала двічі на добу ще 10 днів після прийому антибіотиків. І так, найголовніше - дія препарату:
- жодного дискомфорту в шлунку чи кишечнику не було взагалі;
- проблем з туалетом у будь-якому вигляді не було взагалі, навіть покращилося все з цим процесом;
- не було ніякої печії, навіть коли вживала їжу яка викликає цей процес.
Щодо зберігання "Гастроімуніл": була приємно вражена, що його можна не зберігати в холодильнику, для мене це супер важливо, бо я можу просто забути прийняти капсули, якшо вони знаходяться не в полі мого зору.
Склад препарату: досить цікавий, я не зустрічала подібного складу - ліофілізат молочнокислих бактерій, що означає замороження тої чи іншої речовини, а потім висушування. Склад препарату, та інструкцію до нього додам в фото до відгуку.
Цінова політика: 364,50 грн ціна при бронюванні, я тільки так купую препарати в аптеках, що є середньою ціною для даної категорії добавок, в упаковці 30 капсул, цього достатньо на 15 днів прийому.
Мої висновки: Гастромуніл є препаратом новим на ринку і виконує функцію як препарату, що перетравлює їжу, так і препаратом який підтримує мікрофлору кишківнику, це супер-рішення, бо не потрібно пити панкреатин+пробіотики, все це разом вже є в "Гастромунілі". Я дуже задоволена, що прийняла участь в тестуванні, і випробувала препарат саме тоді, коли він був мені конче необхідний, тепер це та добавка яка завжди буде в нашій домашній аптечці. Мої щирі рекомендації, тим хто шукає подібний препарат для себе.
Дякую компанії Ензифарм та сайту На Пробу, за можливість протестувати чудову новинку, бажаю успіхів і здоров'я всім хто прочитав цей допис.
У відгука 0 коментарів
Ірина Водославська

Підтримка організму

Друзі привіт, сьогодні хочу залишити свій перший відгук про дієтичну добавку Гастромуніл, хоча тестові матеріали я отримала 20 жовтня, але наразі я маю що сказати, бо вже маю уявлення про препарат. Все що не відбувається, відбувається вчасно, так вийшло і зі мною, бо моє тестування припало на той період часу коли я захворіла на ангіну, яка переросла в бронхіт, у зв'язку з чим, мені були призначені антибіотики в уколах і звісно ж пробіотики. БІльш детально я розповім про всі цікаві факти вже в наступному відгуку, але наразі впевнено скажу, добавка працює відмінно, бо жодних порушень з боку ШКТ я не помітила. Для мене прийом антибіотиків, це завжди болюча тема, бо завжди страждає шлунок, а знайти справді дієвий пробіотик не завжди вдається, і ось я бачу дійсно результат. Уколи продовжуються і я продовжую прийом препарату, далі буде....
У відгука 0 коментарів
Ірина Водославська

Аудиосказки.

Подскажите пожалуйста, после завершения проекта останется ли доступ к приложению, возможно ли воспроизведение на смарт телевизоре?
У відгука 4 коментарів
Ірина Водославська

Невероятно вкусный чизкей с "Творопыш", это теперь мой фаворит!

Как мама двоих детей, я стараюсь кормить своих девочек творогом, а чтобы он был не только полезным, но и вкусным, я из творога пеку различные десерты. Долго думала в каком блюде использовать "Творопыш", чтобы максимально понять его действие с продуктом, поэтому мой выбор пал на чизкейк, да не простой, а с карамелизированными яблоками! Но перед этим расскажу о самом твороге, который я использовала для чизкейка. Я люблю чтобы масса была муссовой, нежной и воздушной, если использовать домашний творог или зерновой с магазина, этой консистенции добиться сложнее, поэтому я нашла для себя такое решение как кефир. Да, все просто! Покупаю жирный кефир любимой торговой марки, в весе 1 литр или 900 г., замораживаю его в холодильнике, потом разрезаю пакет и выставляю кефирную глыбу льда в дуршлаг с марлей (а дуршлаг помещаю в большую миску, для сбора сыворотки), когда лед растает, в марле остается творожная масса, ее использую как сливочный крем-сыр и в соленом и в сладком виде, часто добавляю в кремы для тортов. Ну и теперь расскажу как я готовила такую вкуснятину. Для основы чизкейка нам понадобятся:
* 2 яйца;
* 50 гр. сахара;
* столовая ложка разрыхлителя "Dr. Oetker";
* щепотка соли;
* 250 г. муки;
* 80 г. сливочного масла;
* ароматизатор "Ваниль" от "Dr. Oetker".
В одной посуде смешать разрыхлитель+мука+потертое на терку сливочное масло, все хорошенько растереть руками. В другой посуде смешать яйца+сахар+соль+ваниль. Соединить обе смеси, получится гладкое эластичное тесто. Тесто поместить в форму диаметром 18-20 см, смазывать ничем ее не нужно, тесто достаточно маслянистое. Равномерно разровнять его тонким слоем и проткнуть вилкой, поместить в холодильник, пока будут готовится остальные ингредиенты.
Готовим карамелизированные яблоки, нам понадобится:
* 2 больших яблока;
* 50-100 г. сахара, все зависти какая сладость у яблок, и каким сладким нравится лично вам блюдо;
* 30 г. сливочного масла.
Нарезаем очищенные яблоки кубиками, высыпаем в сковородку, засыпаем сахаром и добавляем сливочное масло. Всю смесь тушим около 5 минут, на небольшом огне. Пока яблоки будут остывать, готовим творожную основу. Для творожной начинки нам потребуется:
* 2 яйца;
* 300 г. творога с кефира или 200 г. зернового творога;
* 100 г. сметаны, если творог зерновой, сметаны берем 200 г.;
* 120 г. сахара;
* 30 г. сухой смеси "Творопыш" от "Dr. Oetker", а это половина упаковки в которой 60 г.
Соединяем все ингредиенты в одной посуде, кроме смеси "Творопыш", взбиваем до однородной массы, после чего добавляем смесь "Творопыш" и взбиваем до загустения. Теперь собираем наш пирог. Выкладываем на тесто слой яблок, а на яблоки всю творожную массу, выравниваем лопаткой все неровности и помещаем в духовой шкаф на 40-60 минут для выпечки, при температуре 180 градусов. Остываем наш пирог, украшаем ягодами и сахарной пудрой, я добавила сахарные жемчуженки, для завершения образа моего красавца) Пирог получился невероятным! Творожный мусс воздушным, нежным, тающим во рту, не просел после выпечки, а это для меня очень было важно! "Творопыш" это однозначная находка для тех кто любит чизкейки, в составе только крахмал кукурузы и картофеля, а также ароматизатор ванили. Чтобы не покупать большие упаковки крахмала двух видов, производитель "Dr. Oetker", придумал отличное решение, соединить ингредиенты в одном пакетике, как по мне это очень удобно - всегда сухие и свежие загустители. Если в составе "Тирамису" меня смущало их изобилие, то здесь все идеально" Однозначно мой фаворит в выпечке! Ну и куда же во всем этом ансамбле, без горячего шоколада?!) Мне очень понравился со вкусом лесного ореха, мужу понравился с ромом, прекрасный густой напиток для зимних вечеров. Вот и подошло к концу мое тестирование, я очень довольна, что приняла в нем участие, это чудесный опыт, и домашние были очень рады пробовать такие вкусняшки! Спасибо компании "На пробу" и "Dr. Oetker", что предоставили такую возможность, с нетерпением жду новых тестирований! П.С. Всех с наступающими новогодними праздниками, будьте здоровы и счастливы!
У відгука 11 коментарі