Veronika17
Veronika17
Новачок
Відгуки Veronika17
Коментарі Veronika17
Отримано лайків
2 Like
Юлия Борисюк

Ця продукція дуже крута!

Чесно скажу, це дуже крута косметика. Колись давно були прищики та обличчі, брала засіб для проблемної шкірі. Точно уже не пам'ятаю. Дуже помогло. Пробувала і інші бренди, але результату не було.
На даний момент дуже актуальний засіб, Vichy Mineral 89, але не знаю яка в нього дія. Оскільки для мене це проблема уже дуже давно, круги під очима, і лікарі не можуть дати відповідь. Завжди одне і те саме. Тому дуже цікаво чи справді подіє цей засіб. Бо на даний момент використовую старі добрі народні методи)
Розумію, що на це тестування потрібні люди із максимально великою кількості підписників, але надіюсь що мені пощастить і із моїми 2к.
Адже бренд крутий, і ЦА в нього відрізняється, і відповідно якість!
Всім удачі!
У відгука 8 коментарів
Veronika17
Очень интересное тестирование!! Узнала недавно о этом сайте и очень приятно удивлена,что есть такие проекты! Аптечной косметикой пользуюсь с подросткового возраста. Так как работаю в аптеке, естественно многое уже попробовала. В моих фаворитах Vichy и La Roshe, помогают справится с моей "иногда" проблемной кожей)) намного легче рекомендовать покупателям продукцию,которую попробовала сама и увидела результат!! Надеюсь,получится принять участи в этом проекте, так как давно хотела попробовать линейку Mineral. В аптеке эта серия пользуется хорошим спросом ☺️☺️
olena.romanenko
Я на сайті давно, але жодного разу нічого не отримала для тестування, мабуть тому, що я новичок. Навіть коли були послуги лише по певних регіонах, тоді не отримувала відповіді. мабуть, щось не так роблю. Вероніко, от ви новичак також, ви вже щось тестували?
Юлия Борисюк
Veronika17, Про це тустування може мріяти кожні жінка/дівчина, але всі ми розуміємо і про відповідальність. надіюсь виберуть найкращих) Цей бренд справді гідний якості та ціни. Мрія кожного протестувати!
olena.romanenko
yulya_bos, так, це справді так!
lebed_sa
Ля рош позе тоже вроде как не плохая косметика, смотрю блогерам приходит именно эта косметика на обзор
mostexpensive
olena.romanenko, зверніться до модераторів нехай перевірять Вашу анкету..
Vasi
olena.romanenko, я теж новачок але вже встигла отримати для тестування підгузники))
Bulavo4ka
Очень жалко что Вы не помните что именно Вам помогло у меня такая же проблема ,после аллергии остались пятнышки помогает немного скрабы ,но хотелось бы избавиться от проблемы совсем
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися