Marianna_kara
Marianna_kara
Знавець
Відгуки Marianna_kara
Коментарі Marianna_kara
Отримано лайків
12 Like
Natysik ;)

Печалька ???

И снова удача не моей стороне((( ну мы не огорчаемся купим в магазине и будем печь ;)
У відгука 3 коментарі
julia111maslo
Ничего,значит повезет в другом проекте- не менее интересном)
Marianna_kara
Не огорчайтесь,наверняка повезёт в другом проекте? Я тоже уже все необходимое для Пасхи купила как раз этой фирмы, особенно мне нравятся из бусины для декора))
Wow
julia111maslo, я себя так постоянно утешаю
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Julietka

Засоби для випічки та декорування Dr. Oetker

Я в обмороке)))
Как я рада что я попала в список экспертов.
Спасибо большое за доверие.
У відгука 14 коментарі
Інна Білань
Вітаю!! Ви в одному з найприємніших тестувань!!
Julietka
incya, дякую щіро. Так ТМ Dr. Oetker справжній помічник для кожної господині. Перед Пасхой дуже доречний набор)))
Marianna_kara
Вітаю)) Так приємно бачити, коли експерти щиро радіють можливості тестування)) Бажаю смачного тестування❤️
Інна Білань
Воно смачне буде в всіх! Як дівчата почнуть писати відгуки, то натхнення готувати приходить саме по собі!
Julietka
Marianna_kara, як же тут не радіти? Голова забита тепер думками що буду випікати☺
Julietka
incya, готуйте блокноти для рецептів ☺☺☺
Julietka
Я частенько роблю стіни рецептів, або виписую цікаві✍А потім готую?
Julietka
*скріншоти
citadelle
Julietka, і мені рецептик)
Julietka
Я ще в роздумах. Рецептів багато. Не знаю з чого першого почати
Інна Білань
Цього року вперше паску пекла в принципі. І з дріжжовим тістом бавилась вперше. Вийшло смачно. Поєднання двох рецептів : Панеттоне за рецептом Енді шефа і ще якоїсь дівчини з ютуба)).
Julietka
incya, з дебютом Вас?
Інна Білань
Дякую!!! Мої нащадки її струбили в перший вечір))). Певно таки смачно вийшло.
Інна Білань
Зараз як бачу рецепти з дріжжами,то вже не сахаюсь)))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
НАСТоящаЯ мелодиЯ

Вітаю експертів)

Дуже приємно бачити себе в списку експертів! Від душі вітаю всі хто в нього потрапив! Всім хто бажав та не побачив себе в омріяному списку не засмучуватися, обов'язково ще будуть нові тестування та вам пощастить!
В очікуванні відправки можна скласти список смалоків, які ми буде готувати разом з “Dr. Oetker”)
У відгука 1 коментар
Marianna_kara
Бажаю смачного тестування? Будемо очікувати на ваші кулінарні відгуки))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Інна Білань

Про дріжжі..

І так,нині спекла пасочки пробні, Панеттоне. Вперше паску, вперше дріжжове тісто, вперше Панеттоне. Вийшло смачненько, пухкенькою, без осічок на кожному етапі. Реклрендую!! Дріжжі зачотні!
У відгука 8 коментарів
Jullsie Julls
Використовую такі для хлібу та французької Брітні, - завжди тісто підходить!)
Інна Білань
JuliePavlova, французська Брітні - звучить як героїня мелодрам)). А що то є? Поділіться рецептом. Мо' і я спробую
Jullsie Julls
incya, ахахах, то телефон виправив, а я не побачила))) французька бріош) це такий солоденький хліб. Відрізняється від звичайного тим, що у складі є ще цукор, молоко та вершкове масло. Ніжний, ароматний, діти його обожнюють)
Marianna_kara
Дрожжи у них чудесные, в связи с карантином решила хлев впервые испечь, так с сухими дрожжами Dr. öetker не то, что у меня, у мужа с первого раза хлеб в духовке получился)) Я в шоке сегодня была)
Інна Білань
JuliePavlova, рецепт в неті найду?
Jullsie Julls
incya, у мене для хлібопічки Кенвуд такий рецепт: Молоко 200 мл, Яйця 2 шт, масло вершкове топлене - 120 Гр. ; борошно: 500 Гр., сіль - 1.5 чайної ложки, цукор - 60 Гр., сухі дріжджі - 2 ч. ложки.
Jullsie Julls
incya, в хлібопічці виходить ну дуже смачний!) але думаю, що можна ви пекти і у духовці у формі. Підіймається дуже!
Jullsie Julls
І скоринку я обираю завжди світлу, бо вона і так рум'яна виходить. Тому треба обережно із температурою, якщо в духовці
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
AGrin

Амоній Dr. Oetker +рецепт

Так як даного продукту немає у наборі для тестування, а з попереднього свого відгуку зрозуміла, що багато хто не знає, що це і з чим його їдять - вирішила зробити на нього огляд.
Амоній саме цієї ТМ використовую вперше і була приємно вражена. В порівнні з іншими фірмами амоній dr. Oetker має менш виражений неприємний запах, порошок гарно перемелений, без кристаликів. З іншим амонієм бувала таке, що він в процесі зберігання мокріє і вивітрюється, в цьому такого недоліку немає.

Рецепт печива:

1 ст цукру, 3 яйця, 25 грам вершкового масла, 1 пакетик амонію dr. Oetker, борошно скільки візьме тісто. Все перемішати, замісити тісто як на вареники. Розкачати товщиною не більше як 0,5 см і вирізати фігурки або просто порізати на квадратики.
Випікати при t 180 C, приблизно 12 хв(це вже залежить від духовки).
З порції виходить багато смачного і простого в приготуванні печива.
Також з цього тіста можна зробити коржі, перемастити сметанкою і вийде смачний тортик.

На фото видно наскільки підіймається тісто в процесі випікання.

Надіюсь мій відгук буде комусь корисним.
У відгука 10 коментарі
julia111maslo
Дякую за рецепт,такий простий,та впевнена що смачний. Пішла гуглити що таке амоній)
Byaka69
Ви даєте печево дитині?
AGrin
Byaka69, так, потроху практикуємо blw прикорм, знайомимо з дорослою їжою. Малюку в травні вже рік буде. Він відкусив 2 горошинки, почесав зубки, погрався) думаю фабричне дитяче печиво з пальмовою олією і тим же цукром не несе більшої користі, ніж домашня випічка.
AGrin
Byaka69, мікродоза не завадить. Але якби він його дуже їв, то я б не дала. А так як малоїжка, то не хвилююсь за це. В нас 90% продуктів, які пропоную - син відправляє на підлогу)
julia111maslo
AGrin, может распробует когда подрастет) моему 2,3года, съедает все мучное что есть в дома, очень оюбит. Причем и даём по немножку
juli_marcs
Вот это интересненько) Выглядит очень аппетитно, нужно попробовать приготовить
AGrin
julia111maslo, в нас максимум, що їв з мучного - половинку дитячого печива, але це було один раз під настрій, і кілька разів може вкусити хліб, теж під настрій. А так йому більше подобається розкришити, розім‘яти ручками)
AGrin
juli_marcs, спробуйте, не пожалкуєте)
vikusha
Буду знати для чого амоній. Дяку
Marianna_kara
Интересно, а чем разница между обычным разрыхлителем и Америки. Всегда беру Разрыхлитель и ванильный сазан этой фирмы, а амоний действительно даже не знала для чего использовать. Мы малому тоже все предлагаем понемногу, но у нас облизнёт и отложит в сторону, а то и вовсе выкинет. Я думаю домашнее печенье по составу лучше, чем некоторые Специализированные детские
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися