Мама донечок🥰
Мама донечок🥰
Експерт - Блогер
Відгуки Мама донечок🥰
Коментарі Мама донечок🥰
Отримано лайків
5 Like
Мама донечок🥰

Результат перевершив🥰

У нас двоє діток, старша підхопила простуду, то цього разу (під час ще проходження курсу, але після 2х тижнів) менша не підхопила нічого🙏 от же що, я буду замовляти старшій дочці однозначно!!! Про головне, дитина не відмовлялась його пити(тому що ми не використовуємо соску) то розводила у водичці та давала, приймала із задоволенням, дуже зручне пакування на 1 використання, доступний по ціні, як для такого ефекту!
Рекомендую‼️‼️‼️‼️
У відгука 1 коментар
Мама донечок🥰

Розпочинаємо тестування

Респіраторний пробіотик Bactoblis має зручно пакування, дуже добре що він із 6м+, старша донька йде до саду, то ми вже готуємося на повну зустрічати осінь, адже не хочеться хворіти!
У відгука 1 коментар
Мама донечок🥰

Випробовування гелю Перволь!

Тестування відбулося на ура! Пере чудово, навіть різні плями. Має не дуже рідку консистенцію, приємний аромат, навіть можна не використовувати кондиціонер. Дозування для прання регулювати під себе. Дуже рекомендую знайомим та рідним!
У відгука 0 коментарів
Мама донечок🥰

Я у списку🥰

Я дуже рада потрапити до списку! Чекаю з нетерпінням 🥰🥰
У відгука 0 коментарів
Мама донечок🥰

АльпеКід Хепі Дрінк

У доньки є проблеми з травленням, будемо використовувати для нормалізації травлення АльпеКід Хепі Дрінк. Має хороший склад, однозначно не нашкодить, зручне дозування, так як кошеня саше окремо та містить по 3 г, в упакуванні має 12 дозувань.
Головне ще , що має доступність в аптеках. Можна застосовувати вже з 0+
У відгука 0 коментарів