Vasulena
Vasulena
Новачок
Відгуки Vasulena
Коментарі Vasulena
Отримано лайків
0 Like
Vasulena
Третій тиждень користування шампунем та ополіскувачем Nivea Блиск і об'єм приніс лише позитивні враження. Я вже ділилася своєю думкою про шампунь, тож сьогодні черга ополіскувача. Від засобів в першу чергу чекала саме блиску, бо "об'єм"-поняття досить абстрактне, кожен його уявляє по-своєму. Сам шампунь обіцяного діамантового блиску не дав. А от разом з ополіскувачем десь через півтора тижня я помітила, що волосся справді переливається, особливо при штучному освітленні. Воно блискуче, гладеньке, виглядає доглянутим. Волосся зараз не фарбоване, однак мало хто вірить, що воно може так блищати без фарби. Крім того стало легше сушитися феном, бо кругла щітка не плутає і не рве волосся, легенько ковзає. Саме волосся слухняне, гарно лягає і піднімається, тож часу на сушку витрачаю менше. Користуюся засобами через день, якщо лінуюся, то рідше, але вигляд зачіски в такому разі вже не дуже. В деяких дівчат на фото бачила, яку кількість ополіскувача вони використовують за раз для не дуже довгого волосся, і я здивована. Засіб від Nivea справляється зі своїм завданням і в невеликій кількості. Він добре розподіляється по волоссю, легко змивається. Я не тримаю його на волоссі (це не маска), роблю все по інструкції, наношу повністю на всю довжину і шкіру голови. Обтяження немає, ніякого свербіння чи неприємних відчуттів теж. Мені подобається запах всієї лінійки " Блиск і об'єм" і, чесно кажучи, не дуже цікавить склад та дія кожного компонента. Все-таки я ці засоби не у бабки на ринку придбала, їх виготовляє солідна компанія, продукцією якої вже багато років користуються люди, і наче ні в кого не позеленіла шкіра і не виросла третя рука. Щодо питання об'єму я не можу бути об'єктивною. Моє волосся справді пишне, але я не можу однозначно сказати від чого: після засобів Nivea чи від користування феном. Підстриглась не так давно і не знаю, яким би було моє волосся в такій довжині з іншими засобами. А без фена сушити волосся не хочеться, бо воно з одного боку завивається не так, як би хотілось, тож змушена виправляти недоліки феном. На останок підсумую, що серією Блиск і об'єм задоволена. Не очікувала, що тестування принесе такі хороші результати. Виникає лише одне питання: чому ополіскувача лише 200 мл? З особистого досвіду знаю, що подібні засоби закінчуються раніше за шампунь, а тут ще й не долили. Тож виробнику варто звернути на це увагу. Враженнями про лак для волосся поділюся в наступному відгуку.
У відгука 3 коментарі
Vasulena
Розумієте, коли натискаєш на кнопку "отправить отзив", нічого не відбувається, тому натискаю, поки не з'явиться напис " отзыв отправлен на предмодерацию". Я спробую наступного разу натиснути і почекати деякий час. Як згадаю, скільки разів сьогодні натискала "відправити", уявляю скільки там тих однакових відгуків. Вибачте за клопіт.
Гришина Світлана
Vasulena, як я Вас розумію! У мене така ж проблема з додаванням відгуків- доводиться тиснути не один раз, навіть виходити з "кабінету експерта" та входити знову, аж поки той відгук додасться та зявиться напис "Ваш отзыв опубликован". До речі, раніше цієї проблеми не виникало, вона зявилася після оновлення порталу "На-Пробу". А повзунком на моніторі я ковзала і вниз і вгору, це ніяк не допомагає. Я не писала про цю проблему, бо думала, що це тільки мені так тяжко додавати відгуки.
malenkij-mag
Дівчата! я вас усіх розумію! вже другий проект підряд у мене проблеми з додаванням відгуків! дійсно, доводиться натискати по декілька разів. а при першому натисканні взагалі зі сторінкою нічого не відбувається- це закономірність!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися