Blueberry704
Blueberry704
Знавець
Відгуки Blueberry704
Коментарі Blueberry704
Отримано лайків
3 Like
Blueberry704

Це знахідка!

Вау, дуже вражена що на ринку вже є такий крутий пробіотик,який зміг б підвищити стійкість до тонзилітів і отитів а я про це вперше дізналася! Мій малюк відвідує дитячі заклади і дуже часто хворіє- отити, риніти,різні вірусні захворювання і от минулого місяця хворів на тонзиліт з температурою 39,5- це був справжній жах. Шкодую що раніше не дізналась про такий захист але тепер однозначно хочу спробувати!)
У відгука 0 коментарів
Blueberry704

Тестування чи безкоштовна реклама?

Дуже цікаві умови і правила- залишити позитивний відгук з задоволеною дитиною, то виходить це не тестування а безкоштовна реклама,бо варіанту що суміш може не підійти/не сподобатись не розглядається. Дуже хотіла спробувати продукцію hipp але з такими умовами участі не прийматиму, вважаю це не чесним.
У відгука 1 коментар
Blueberry704

Фінальні враження від тестування Nan supremePro 3

В першу чергу, хочу подякувати організаторам за можливість протестувати саме це дитяче харчування, воно ідеально підійшло моєму малюку а без тестування я б не наважилась спробувати, бо малюк досить вибагливий в цьому плані.
Як і писала раніше, суміш смачна, з ідеальним складом і супер зручна як у приготуванні так і зберіганні.Разом з нею я спокійна що моя дитина отримує необхідні вітаміни солодко спить. Щиро рекомендую усім матусям)
У відгука 0 коментарів
Blueberry704

Тестування в процесі

З сумішшю NAN знайомі майже з народження, то ж я переконана в якості і відмінному складі, тому без жодних сумнівів розпочала тестування. Раніше для себе обирали лінійку opti pro та безлактозну бо була впевнена що supreme з частково гідролізованим білком буде гіркою( був досвід з іншим виробником) і на моє здивування суміш виявилась солодкою і малюк з задоволенням посмакував. Також хочу відзначити що перевагою суміші nan є металева банка з герметичною кришкою- зручно зберігати та використовувати а потім віддавати для створення окопних свічок або ж зберігати свої дрібнички. Матусям рекомендую не зривати захисний клапан до кінця а привідкрити і закривати його щоразу, так і суміш краще захищена і є де зберігати ложку.
У відгука 0 коментарів
Blueberry704

Посилка вже у нас!

Сьогодні з малюком на пошті отримали довгоочікувану посилку, приємно здивована великим обʼємом суміші і сьогодні ж приступимо до тестування! Дякуємо за таку можливість)
У відгука 0 коментарів