Кокетка555
Кокетка555
Новачок
Відгуки Кокетка555
Коментарі Кокетка555
Отримано лайків
0 Like
lisenok4025

Одночасно рекомендую!

Десь з трьох тижнів життя нашого малюка почав турбувати животик. Це було дуже важко "прожити" і хотілося хоч якось допомогти йому. Старше покоління казало - теплу пелюшку на животик треба і все пройде! Але нам це не допомогало. В аптеці купили укропну водичку, прочитали, що треба частіше викладати на животик та обов'язково робити масаж животика. Я вирішила спробувати взяти участь у тестуванні препарату Мамалак і... нас обрали!
Препарат мамалак однозначно рекомендувати буду, бо за період його застосування жодних випадків коліків не було. Але чомусь мені здається, що це була "комплексна" перемога над коліками, бо не тільки краплі давала, а й масажик робила, та дійсно частіше викладала на животик. Згідно інструкції - давати перед кожним годуванням, а я годую на вимогу, тому виходить інколи вдень майже кожну годину. Тобто цієї баночки не вистачило нам навіть на тиждень, а зазначаючи ціну, цей препарат вийде не дешевим для батьків, якщо давати дитині десь до 4 місяців як рекомендує вировбник. Також вважаю, що він в першу чергу потрібен тим, в кого виявлено лактозну нестачу.
У відгука 19 коментарів
Надежда Кравченко
Ничего удивительного. Производители знают, что ради здоровья ребенка родителям не жалко никаких денег. Поэтому и наценки такие. Но в данном случае, главное, чтобы помогало, а не просто деньги на ветер, как часто бывает. Например, я помню, как врач прописал для сына иммуностимулятор. То что он стоил дорого - полбеды. А вот острая кропивница, которая началась на него - это был ужас. 2 недели ребёнок под капельницей и уколами лежал в аллергологическом отделении. И это в 1 годик! Так что всем желаю здоровья и качественных препаратов, если здоровье подводит!
ekaterina._.zvereva
Если кормите по требованию то давайте препарат по времени а не каждый раз( я так делала) , а еще нам очень помог фитбол. Я малыша ложила животиком на мяч и качала туда сюда, делала чтоб он как будто немного прыгал лёжа на нем.
lisenok4025
ekaterina._.zvereva, про фитбол чуть позже вспомнили и кладём его теперь животиком периодически). Чёрт, а по времени - это реально гениально! Чего я сразу не придумала так. А то блин, написала бедного сыночка. Мне вообще так не хотелось ему всякие препараты давать, но хотелось облегчить это состояние и помочь и с лекарствами я действительно замечала, что легче становится.
lisenok4025
Надежда Кравченко, Кошмар!!! Обычно врачи действуют по предписанному им протоколу, возможно кому-то помогало. Но пережить маленькому человечек такое не пожелаешь!
Ольга Кучеревская
Старшая не так остро переживала период коликов, как младший. Только укропной водой и массажами с выкладыванием спасались, сложный период колик, что для мамы, что для малыша)
Кокетка555
Ох, я как вспомню тот период.... Но нам тогда Актив флора беби помог пережить колики. А так, кучу всего перепробовали...
LUXPUX
Ольга Ковальова, ні, кольорів від одягу не було. Я прала в основному світлі кольорові речі, або ті, в яких була впевнена, що вони не "полиняють". Була тільки сіра вода. Чесно, навіть сама не очікувала, що десь візьметься той бруд. Може це замочування дало такий ефект, але пере гель дійсно добре.
YaninaК
Salamia123, саме так, в полуничному немає цукру в складі. На інструкції виробник радить додавати його аж 3 столові ложки на півлітри - це дуже забагато, але можна зменшити за бажання, або мабуть і взагалі без цукру.
Ольга Ковальова
LUXPUX, класно. Потрібно спробувати!
Мар'яна Палюх
Nataliia, сподіваюся, в наступній партії він з'явиться))
Мар'яна Палюх
natagolovko, в перший день відчувається запах, але не дуже різкий, а потім вже не чути
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, кондиціонер не додаю, запаху гелю мені в самий раз достатньо)))
AnastasiiaBevz
Олександра Коваленко, я теж сушу речі на вулиці і з двома дітьми не завжди знімаю одразу після висихання , через це речі часто пересушуються (якщо так можна сказати😅) , але з використанням perwoll вони всеодно залишаються м’які і ніжні
Анастасія Винокурова
Мар'яна Палюх, мені саме це і сподобалось, бо від кондиціонерів запах дуже сильний і тримається довго, на всю квартиру, при тому що і так додаю менше ніж потрібно. А у цьому гулі легенький приємний запах, не приторний
LUXPUX
Ольга Ковальова, звичайно! Бажаю Вам найкращого результату :)
Iren_IV
Зверніть Вашу увагу що вірне написання Perwoll
Iren_IV
Зверніть Вашу увагу що вірне написання Perwoll , вдалого тестування
Iren_IV
Зверніть Вашу увагу що вірне написання марки гелю Perwoll . Чудовий вибір яскравих штанців піжами, також обрала декілька саме кольорових, яскравих та насичених речей для контрольної перевірки результату. Бажаю успіху
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися